Primarul Cristian Gentea: „Facem creșă pe terenul de sport de la Maria Teiuleanu!”

# Edilul a vorbit cu ministrul Sorin Cîmpeanu, pentru a convinge CA-ul colegiului să accepte construcţia creşei

Primarul Piteştiului, Cristian Gentea, a reuşit să convingă Consiliul de Administraţie al Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” să accepte construcţia unei creşe pe terenul de sport. Iniţial, CA-ul a dat aviz negativ acestui proiect, dar Gentea l-a sunat pe ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, căruia i-a solicitat ajutorul. După intervenţia ministrului, CA-ul Colegiului „Maria Teiuleanu” a acordat aviz favorabil. Edilul a anunţat că documentaţia este gata, trebuie doar să vină finanţarea de la Compania Naţională de Investiţii, iar lucrările pot începe.

Primarul Gentea a anunţat la conferinţa de presă că, în acest moment, sunt 300 de cereri pentru un loc la creşă, nesoluţionate la Piteşti, deoarece nu sunt locuri suficiente la creşe, construcţia altora noi fiind necesară.

 

„Facem creșă pe terenul de sport de la Maria Teiuleanu! Împreună cu Inspectoratul Școlar Argeș și noul Consiliu de Administrație al Colegiului Maria Teiuleanu, am găsit cea mai bună strategie de revitalizare a zonei: și creșă și teren de sport și cantină modernizată într-o suprafață interioară reabilitată!

Împreună am reușit, vă mulțumesc!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea