Spitalul de la Leordeni funcționează la o capacitate de 81 de paturi pentru spitalizare

Începând cu 11 ianuarie 2022, Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni funcționează la o capacitate de 73 de paturi pentru spitalizare continuă și 8 paturi pentru spitalizarea de zi. Situația este următoarea: 20 paturi pentru pacienții TBC; 34 paturi pentru pacienții de pneumologie; 19 paturi pentru pacienții COVID-19; 8 paturi pentru spitalizare de zi-pacientii non-covid (programari la nr. tel: 0248/653694).

De asemenea, precizăm că de la începutul acestui an Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni și-a redeschis activitatea laboratorului de analize medicale și BK către toti pacientii non-covid.

Astfel, personalul medical din cadrul laboratorului de analize medicale, va efectua recoltarea și prelucrarea analizelor de laborator pentru toți pacienții non-covid, care în baza unei programări pot beneficia de analize gratuite decontate de CAS Arges sau contra-cost.

Condiții pentru analize medicale de laborator GRATUITE: bilet de trimitere pentru analize medicale de laborator eliberat de medicul de familie; CI/BI; card de sănătate; programare.

Condiții pentru analize medicale de laborator CONTRA COST: CI/BI și programare.

Programările se fac de luni până vineri în intervalul orar 9:00-12:00, la numărul de telefon 0248/653694, interior 118- laborator biochimie. Programul de recoltare este de luni până vineri în intervalul orar 8:00-10:00, conform programării.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea