Dănuț Dinu, despre scandalurile care au zguduit Poliția Română: „Ceea ce se întâmplă azi în Poliție e rodul nesimțirii în care ne scufundăm de aproape 30 de ani”

Ѕăptămâna trecută, Poliția Română a ținut prima pagină cu subiecte dramatice, care arată cel puțin incompetență. Cazul interlopilor de la Bolintin-Vale care terorizează de ani buni întreaga comunitate și pentru care nu se aplică legea a degenerat cu proteste în stradă a sute de oameni după ce un locuitor a fost ucis.

De asemenea, cazul de la București când un polițist a accidentat mortal o fetiță de 13 ani chiar pe trecerea de pietoni demonstrează că uniforma MAI nu e pentru toți. Cercetăriile vor stabili vinovații, dar adevărul este că vor cădea multe capete. Dănuț Dinu, polițist de carieră și fost consilier local în CL Pitești, a comentat pe contul de socializare, despre ultimele evenimente din Poliție.

”Ceea ce se întâmplă azi în Poliție dar și în alte instituții ale statului este rodul nesimțirii în care ne scufundăm cu toții de aproape 30 de ani. Indivizi care nu își iubesc țara și neamul, nu respectă nicio conduită morală, lipsiți de etică profesională au ajuns prin nefericite modalități să îmbrace haina care trebuie să aplice LEGEA. Ăsta este rezultatul numirii unor miniștri care nu au habar nici măcar care sunt gradele profesionale și care au mocirlit politic Ministerul prin numirea in pozitii de conducere a unor indivizi care nu au prins în viața lor un hoț...”, a scris Dănuț Dinu, pe pagina sa de Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea