Donează sânge, iar restaurantul „Politică și Delicatețuri” te poate răsplăti cu un desert din partea casei

# Aplicația mobilă destinată donării de sânge – BlooDoChallenge - disponibilă la Centrele de Transfuzie Sanguină Pitești și Câmpulung

# Aduni puncte în aplicație, iar restaurantul „Politică și Delicatețuri” te poate răsplăti cu un desert din partea casei

BlooDoChallenge, o aplicație mobilă destinată donării de sânge este disponibilă, încă de la sfârșitul anului trecut, la Centrul de Donare și Transfuzie Sanguină Pitești și la Centrul de Transfuzie Sanguină Argeș – Câmpulung. Descarcă acum aplicația și fi alături de clubul donatorilor de sânge!

Aplicația e disponibilă pe sisteme de operare Android 5 și iOS 13 sau mai recente, putând fi descărcată de pe „Google Play” sau „App Store”. Donează sânge ușor și rapid în 5 pași simpli:

1. Înregistrează-te în aplicație;

2. Programează-te la donare;

3. Donează sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Argeș - Câmpulung sau la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești;

4. Scanează-ți codul pentru a-ți înregistra donarea;

5. Adună puncte în aplicație și utilizează-le la partenerii noștri;

Aplicația a luat naștere după ce un grup de tineri voluntari din Oradea și-a propus să unească comunitățile locale în jurul unei aplicații mobile prin intermediul căreia să se distribuie activ și controlat informații legate despre nevoia de sânge cu care se confruntă centrele de transfuzie.

# Obții puncte și primești desert gratuit

După ce ai descărcat aplicația și ți-ai făcut un cont, ești informat despre tot ce înseamnă procesul de donare de sânge. De asemenea, aplicația îți oferă un istoric al donărilor pe care le-ai făcut și îți indică în cât timp poți să donezi din nou. Cu ajutorul ei poți să afli despre campaniile derulate de centrele de transfuzie sanguină și primești notificări despre rezultatele testelor din sângele donat. Mai mult, ești informat și când este deficit pe grupa ta de sânge, putând astfel să te organizezi din timp pentru o donare de sânge. Prin intermediul aplicației primești între 30 și 50 de puncte odată cu fiecare donare de sânge sau afereză, iar pentru fiecare prieten invitat care și donează mai câştigi câte 5 puncte. Cu ajutorul punctajului din aplicație ai posibilitatea de a beneficia de diverse reduceri, oferte sau promoții oferite de diverși parteneri prezenți cu propriile oferte în aplicație.

În Pitești, de exemplu, restaurantul „Politică și delicatețuri”, situat în apropiere de Biserica Sf. Ioan din Gura Trivăii, îți oferă pentru 40 de puncte adunate în aplicația BlooDoChallenge câte un desert din partea casei.

Donează sânge! Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni. Programul pentru primirea donatorilor la Centrul de Transfuzii Sanguine din Pitești este de luni până vineri, între orele 08.00-13.00.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea