Prefectul Davidescu nu va adopta nicio o atitudine faţă de revendicările politice ale protestatarilor

# Davidescu: ”Nu am ce să caut la mitinguri politice!” Prefectul Davidescu a anunţat săptămâna trecută că nu va ieşi în piaţa Vasile Milea pentru a discuta cu protestatarii: „Nu cred că este o soluţie să ies în piaţă. În cel mai bun caz, dacă protestatarii îşi vor desemna o delegaţie formată din 5-10 persoane pentru a sta de vorbă cu mine, voi discuta cu ei despre problemele pe care le solicită. Eu fac ce ştiu eu mai bine că trebuie să fac. Eu nu fac, spre deosebire de alţii, exerciţii de imagine sau probe de microfon să văd dacă mă înjură sau nu protestatarii. Nu am ce să caut la mitinguri politice! Dacă erau mitinguri sociale, era altceva. Dacă manifestanţii îmi vor solicita rezolvarea unor probleme sociale, atunci eu voi fi deschis. La revendicări politice nu am să adopt nicio atitudine.”

Davidescu: Care populaţie nu ne mai suportă? 40 de persoane care strigă în piaţă?

Şi totuşi, în spatele scandărilor politice se ascund şi nemulţumiri sociale. De fapt, ceea ce vrea să spună Davidescu este următorul lucru: protestatarii sunt dirijaţi din spate de liderii politici ai opoziţiei pentru a scanda lozinci antipedeliste. Cu alte cuvinte, nu avem de-a face cu oameni care scandează lozinci sociale, ci cu oameni manipulaţi de anumiţi lideri pentru a scanda lozinci politice.
„Toate aceste măsuri de austeritate pe care şi le-a asumat guvernarea pedelistă au fost nişte măsuri necesare care i-au costat pe guvernanţi popularitatea, imaginea, voturile populaţiei. Dacă nu ar fi fost luate aceste măsuri, atunci România ar fi fost într-o situaţie şi mai rea. Vă asigur că nu vor fi alegeri anticipate. Nu au nicio logică în an electoral. Niciun guvern nu poate să facă mai mult decât a făcut PDL-ul! Nu alegerile anticipate sunt problema. Nici Ponta, nici Antonescu nu sunt soluţia. Motivaţiile manifestanţilor nu sunt susţinute. Se tot spune că populaţia României nu-l mai vrea pe Băsescu şi pe actuala guvernare. Care populaţie? 40 de persoane care nu ne mai suportă? Sabina DIACENCO

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea