Judecătorul Gabriel Săndulescu rămâne vicepreședinte al Curții de Apel Pitești

# Magistratul a renunțat la cererea de transfer la o instanță militară

La începutul acestui an s-a produs rocada în fruntea Curții de Apel Pitești. În fruntea instanței a fost numită, după ce a promovat concursul, judecătoarea Emilia Raluca Trandafir, cea care ocupa până la sfârșitul anului trecut funcția de vicepreședinte.

În locul ei a fost numit în cele din urmă judecătorul Marius Gabriel Săndulescu, fost președinte al instanței argeșene în ultimii șase ani, între 2015-2021.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a decis „delegarea domnului judecător SĂNDULESCU MARIUS GABRIEL în funcţia de vicepreşedinte al Curții de Apel Pitești, începând cu data de 12.01.2022, până la ocuparea funcţiei, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”.

Înainte de a fi numit în noua funcție, judecătorul Gabriel Săndulescu a formulat o cerere de transfer de la Curtea de Apel Pitești la o instanță militară. În cele din urmă, pe 18 ianuarie, magistratul argeșean a renunțat la cererea de transfer, preferând să rămână la Curtea de Apel Pitești.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea