Bilanţul activităţii primarului din Vultureşti

Pus în funcţie încă din vara anului 2010, edilul comunei Vultureşti, Liviu Poşircă, a făcut tot posibilul să nu-şi dezamăgească electoratul, astfel încât imediat după câştigarea alegerilor a şi demarat proiectele de investiţii ce au venit în folosul cetăţeanului. O primă investiţie, de o importanţă majoră pentru cetăţenii din Vultureşti, este realizarea Centrului de Permanenţă Vultureşti şi dotarea acestuia cu o ambulanţă. O altă investiţie la fel de importantă este realizarea Pieţei Agroalimentare în zona Băile Comunale, unde cetăţenii pot veni pentru  a-şi vinde produsele obţinute din agricultură şi din alte meşteşuguri.
Totodată, Liviu Poşircă s-a implicat şi în acţiunile de înfrumuseţare a comunei prin amenajarea de spaţii verzi fiind plantate circa 500 de tuia în zona DN73D.
Şi infrastructura comunei a avut parte de modificări fiind îmbunătăţită prin numeroase investiţii ce au adus un mai bun confort cetăţeanului. Cea mai importantă investiţie, la capitolul infrastructură, a fost finalizarea proiectului de alimentare cu apă pe un tronson de aproximativ 3 km.
Toate acestea reprezintă o parte din proiectele finalizate de primarul comunei Vultureşti, Liviu Poşircă, realizate într-o perioadă de aproximativ un an şi jumătate de când acesta ocupă fotoliul de primar.
Însă edilul comunei mai are proiecte ce sunt în curs de realizare, proiecte ce prevăd îmbunătăţirea infrastructurii.
Un prim proiect ce în perioada următoare ar putea intra în faza de execuţie a lucrărilor este asfaltarea de drumuri locale în cadrul PNDI. Un alt proiect de o importanţă maximă este construcţia podului Bârzeşti, proiect ce a fost depus spre finanţare la Consiliul Judeţean Argeş, încă de anul trecut, dar nici până la ora actuală Primăria Vultureşti nu a primit banii de la Consiliul Judeţean pentru începerea lucrărilor. Tot pentru îmbunătăţirea infrastructurii se aşteaptă finanţarea de la Agenţia Fondului de Mediu pe un proiect ce prevede introducere canalizare în satele Vultureşti, Bârzeşti, Toboşari şi Mâzgana, dar şi o staţie de epurare. L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea