Martirajul lui Adrian Năstase nu a fost în zadar: în Argeş, roşul uneperist nu s-a făcut portocaliu

Evenimentul politic al săptămânii trecute a fost, în opinia multora, condamnarea lui Adrian Năstase la doi ani de închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în procesul "Trofeul Calităţii".
Subiectul a fost trecut cu vederea de către majoritatea politicienilor de pe la noi, aceştia preferând să abordeze alte subiecte în cadrul conferinţelor de presă.
Singurul care a adus subiectul „Năstase”  în discuţie a fost Georgiu Gingăraş, fost subordonat pe linie de partid şi de cabinet.
Fostul ministru al Tineretul şi Sportului, actual preşedinte al filialei judeţene a UNPR, viitor ce o mai binevoi bunul Dumnezeu şi rezultatul alegerilor de anul acesta, a dovedit o nedisimulată nostalgie atunci când a făcut referire la încercările grele prin care trece fostul prim-ministru:
„Dacă se încearcă plătirea unei poliţe politice, atunci [condamnarea] este regretabilă”.
Reacţia este una cât se poate de omenească şi dovedeşte că, până la urmă, indiferent de amestecul cromatic cu alte partide aflate în interiorul sau în afara spectrului guvernamental, sunt situaţii când, şi în politică, dragostea dintâi nu se uită.
Vizibil tulburat de această evocare şi temporar pierdut în zăpezile viscolite ale vremurilor de altă dată, domnul Georgiu Gingăraş şi-a continuat conferinţa vorbind despre cum partidul său şi-a propus să obţină în Argeş 10 procente din numărul de voturi, despre cum va suţine legea interzicerii migrării politice etc etc. Concluzia este următoarea: conferinţa de miercurea trecută de la UNPR a început cu un banc şi s-a terminat cu două! Remus Ştefan

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea