Secția „Revistă” a revenit la viață! Premiera spectacolului „Inimă, nu fi de piatră”, la Teatrul Davila

 

Pe 26 și 27 februarie, la Teatrul Alexandru Davila Pitești va avea loc, de la ora 19.00, în Sala Mare, premiera spectacolului `Inimă, nu fi de piatră!`, a secției Revistă. Regia artistică îi aparține lui George Diaconescu, dirijor este Vicențiu Perniu, coregrafie – Ramona Titov și scenografie – Miruna Varodi.

„Așteptăm publicul din Argeș sâmbătă și duminică în sala mare a Teatrului Alexandru Davila la premiera spectacolului `Inimă, nu fi de piatră!`. Facem două spectacole pentru că publicul a decis acest lucru. Împreună cu colegii mei am hotărât să dăm două spectacole la rând pentru că se muncește foarte mult și este păcat din cauza acestei perioade, acestei pandemii, că nu putem să avem sala plină”, a precizat Felix Goldbach, managerul Teatrului Alexandru Davila Pitești.

 

Spectacolul `Inimă, nu fi de piatră!` va face publicul să uite de toate problemele vieții. Aceasta este promisiunea celor care au creat spectacolul.

 

„Acest proiect s-a născut de la ideea de Dragobete... Este o premieră unde întâlnim stări colorate. Nu cred că va fi vreun spectator nemulțumit. Vor fi momente alese, care vor fi pe sufletul omului... Ne-am gândit la vremurile actuale unde omul este din ce în ce mai încercat. Am vrut ca pentru o oră și jumătate publicul să uite de problemele actuale sau cele personale. Formatul acestui spectacol este o concepție de estradă clasică. Am încadrat și actori de la celelalte secții alături de care am lucrat foarte bine”, a precizat George Diaconescu.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea