Locuitorii din Mioveni beneficiază de cel mai mic tarif la apă şi canalizare la nivelul judeţului Argeş

Edilul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, prin echipa pe care a format-o, a dovedit încă o dată că are calităţi manageriale şi întotdeauna a pus pe prim plan interesele cetăţeanului. Astfel, locuitorii oraşului Mioveni beneficiază de cel mai mic tarif la apă şi canalizare la nivelul judeţului Argeş. Aceste servicii sunt oferite de societatea ce se află în subordinea Consiliului Local Mioveni, S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L., ce este condusă de Tudose Nicolae.
Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni a fost înfinţată în anul 2010. Ea a preluat serviciul de iluminat public, serviciul de apă-canal şi salubrizarea localităţii. Serviciul de apă-canal şi salubritatea aparţineau de primărie, numai serviciul de iluminat public avea personalitate juridică, dar fiind tot în subordinea Consiliului Local.
Avantajele înfiinţării acestei societăţi sunt numeroase pentru locuitorii din Mioveni şi asta datorită faptului că este subordonată Consiliului Local. Astfel se pot ţine preţurile sub control mai ales la apă şi canal, dar are loc şi urmărirea calităţii serviciilor, iar de aici se deduce de ce Mioveniul este localitatea cu cel mai scăzut preţ la apă şi canal din judeţ şi nu numai.
,,Cred că de la înfinţarea societăţii am reuşit să gestionăm corespunzător activitatea. Acest lucru s-a dovedit şi de semnalele date de către cetăţenii din oraşul nostru. Noi am înfinţat şi un site propriu în care avem o rubrică de mesaje, sesizări, iar din ce s-a scris până acum se pare că ne-am făcut treaba bine. În altă ordine de idei vreau să spun că în perioada asta atât de mică de când funcţionăm am reuşit să realizăm profit. Societatea nu este axată numai pe servicile acestea publice, încercăm să avem şi alte domenii de activitate”, ne-a mărturisit directorul societăţii Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Tudose Nicolae.
Aşa cum a precizat domnul director, se încearcă extinderea societăţii prin introducerea de noi domenii de activitate. Astfel, nu de mult, societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni a fost licenţiată pentru a putea executa lucrări de instalaţii electrice, altele decât iluminatul public, lucrări de joasă tensiune exterior – interior, linii electrice şi instalaţii exterioare. Totodată, Nicolae Tudose are şi planuri mai îndrăzneţe în ceea ce priveşte extinderea societăţii, planuri ce constau în implementarea unui proiect pe energie regenerabilă. Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea