Cătălin Teodorescu atrage atenția că ”Jos guvernul” şi ”jos Băsescu” nu este un program de guvernare

# În acest moment subiectul ”alegerile anticipate” nu mai este de actualitate. Prim vicepreședintele PDL Argeș, Cătălin Teodorescu, a ținut să puncteze, date fiind ultimele schimbări din scena politică națională, câteva probleme. La  una dintre acestea a ținut să insiste, atrăgând atenția că opoziția nu vine cu nimic constructiv la criticile aduse guvernanților. Aceștia, mai spune Cătălin Teodorescu, prin contestarea actualului premier demonstrează că nu sunt interesați de stabilitatea națională, ci doar de obținerea puterii cu orice preț.
Iată, mai jos, ce a considerat că este important să puncteze vicepreședintele PDL Argeș :
-  Guvernul Boc a fost cabinetul potrivit pentru România într-o perioadă în care era nevoie de un executiv hotărît, care să îşi asume reformele şi măsurile de austeritate.
- Guvernul condus de premierul Emil Boc și-a îndeplinit obligatiile pe care și le-a asumat
- Posibilitatea schimbării primului ministru a fost discutată în decembrie
- Emil Boc a demisionat pentru a asigura stabilitatea politică în România
- ”Jos guvernul” şi ”jos Băsescu” nu este un program de guvernare. Parlamentarii ”Uniunii Soluțiilor Lipsă’’  nu doresc să își asume actul guvernării în această perioadă dificilă din punct de vedere economic.
- Declaraţiile contradictorii între Crin Antonescu şi Victor Ponta ar putea fi un joc de glezne fabricat de aceștia. Se gândesc că pot obține un scor mai bun dacă PSD și PNL ar candida ca formațiuni distincte, PSD și PNL
- Intenția USL de a contesta  guvernul lui M.R. Ungureanu  la C.C.R. demonstrează din nou  că Opoziția nu îşi doreşte ca România să fie o ţară stabilă politic, ci doar să obțină puterea cu orice preț.
- În acest moment subiectul ”alegerile anticipate” nu mai este de actualitate. Orice instabilitate a României ar genera dificultăţi în finanţarea statului roman și ar duce la colaps economic. Laurențiu STOICA

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea