Senatorul Mircea Andrei caracterizează noul guvern ca fiind unul tânăr, şcolit, cu o deschidere mare

# Mircea Andrei: „Iani Popa reprezintă doar femeia de serviciu a domnului Nicolescu”. Mircea Andrei, preşedintele PDL Argeş, la două ore de la instalarea noului guvern, a ţinut o conferinţă de presă la Piteşti. Acesta a spus că trebuie remarcată forţa cu care PDL reuşit să instaleze un nou guvern în trei zile, iar în a patra zi noul guvern a depus jurământul. Schimbarea totală a guvernului, susţine Mircea Andrei, s-a datorat vocii mute a poporului şi nu a demonstranţilor, care s-a demonstrat că ar fi fost oamenii USL-ului. Acesta spune că, deşi PDL-ul a fost nevoit să ia măsuri dure, deşi cota partidului a coborât atât de mult, chiar până la un risc politic major, toţi sunt mulţumiţi pentru faptul că acum România este stabilă din punct de vedere economic.  „Este un guvern tânăr, şcolit, cu o deschidere mare, căruia, după stabilitatea economică deja reuşită, nu îi rămâne decât să acţioneze și să aducă bunăstare cetăţeanului. Primul ministru va fi o mână de fier. Înaintea votului a spus că-şi rezervă dreptul de a remania orice ministru care nu va corespunde”. Aşa a caracterizat Mircea Andrei noul guvern.

Consilierii judeţeni ai PDL au rămas în urma trendului partidului

Din această săptămână se vor anunţa numele candidaţilor pentru primăriile din judeţ. În proporţie de 80% aceşti candidaţi sunt deja stabiliţi, şi chiar şi listele de consilieri locali şi judeţeni sunt aproape finalizate. „Vor fi numiri profesionale şi vă dau voie să mă criticaţi în momentul în care le voi face publice, dacă nu este aşa”, a spus Mircea Andrei. Acesta a spus despre actualii consilierii judeţeni şi chiar şi cei locali, că au rămas în urma trendului partidului, partid care este mai vioi. A vrut să le dea o palmă unora dintre consilierii actuali, făcându-se chiar că le-a uitat numele, dar nu a terminat în această notă, menţionându-l pe Ştefan Ciocănel, despre care a spus că este un profesionist şi pe Bogdan Ivan, care cunoaşte în amănunt problemele drumurilor.

Mircea Andrei: „Iani Popa reprezintă doar femeia de serviciu a domnului Nicolescu”

Preşedintele PDL Argeş spune că va face tot posibilul ca PNL să nu dispară de pe eşicherul politic, cel puţin în Argeş. Acesta susţine că Iani Popa nu reprezintă PNL-ul în Argeş, ci acesta se ocupă cu căratul genţii lui Constantin Nicolescu: „Domnul Iani Popa nu reprezintă în judeţul Argeş Partidul Naţional Liberal, reprezintă doar femeia de serviciu a domnului Constantin Nicolescu. Dacă domnul Nicolescu nu poate, din punctul de vedere al problemelor medicale pe care le are, să-şi ducă geanta singur, îi dă geanta lui Iani Popa şi Iani Popa o duce, ce să facă, nu poate altfel. PNL ar trebui să crească în judeţul Argeş, nu să cadă sub pulpana domnului Nicolescu”. Deşi Mircea Andrei şi-a exprimat astfel părerea despre Iani Popa, acesta a spus că PNL-ul va avea toată susţinerea sa. L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea