Conducerea PDL Argeş a împărţit șapte tone de mâncare argeşenilor afectaţi de ninsori

Organizaţia PDL Argeş a hotărât să ajute persoanele din judeţul Argeş care au fost afectate de ninsorile abundente. Vineri, conducerea PDL împreună cu senatorul Mircea Andrei, preşedintele PDL Argeş, Cătălin Teodorescu, prim-vicepreşedintele PDL Argeş dar şi deputatul Sorin Pandele au mers în mai multe comune din sudul judeţului unde au împărţit peste 7 tone de alimente celor care au trăit momente dificile în ultimele săptămâni.

Localnicii au spus că nu au fost ajutaţi niciodată până acum

Senatorul Mircea Andrei nu numai că le-a împărţit pachete oamenilor, dar le-a ascultat şi problemele pentru a încerca să le găsească o rezolvare. Oamenii au fost impresionaţi de gestul făcut de către politicienii argeşeni şi au spus că nu au primit niciodată ajutor de la nimeni şi nu s-au aşteptat ca cineva să se gândească la problemele lor.Aceştia au spus că sunt supăraţi pe primari dar şi conducerea judeţului: "Sunt unii pe care i-am votat şi nu ne-au ajutat cu nimic niciodată. Să le dea Dumnezeu doar ceea ce ne-au dat ei nouă." a spus un cetăţean supărat. Localnicii au spus că deputatul Sorin Pandele este unul dintre politicienii care s-au implicat în problemele lor, i-a ajutat atunci când au avut nevoie şi este alături de ei.

Mircea Andrei susţine că este un gest normal

Alimentele au fost împărţite în mai multe comune care au fost afectate de ninsorile abundente din ultimele săptămâni. Localnicii le-au mulţumit politicienilor pentru gestul făcut şi pentru sprijinul acordat. Senatorul Mircea Andrei a spus că nu este nimic deosebit, ci este un gest firesc: „Am strâns mai multe alimente pentru a ajuta oamenii din judeţul Argeş care au trecut prin momente critice în această perioadă. Am dat alimente şi pentru sinistraţii din alte judeţe. Aici situaţia nu a fost atât de dificilă dar şi cetăţenii din judeţul Argeş aveau nevoie de aceste ajutoare. Ţinând cont că autorităţile locale şi judeţene nu s-au implicat în astfel de acţiuni sociale, ne-am gândit că este momentul ca noi să-i ajutăm.” a spus senatorul Mircea Andrei.     I.F.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea