Astrologii USL-ului fac preziceri apocaliptice în ce priveşte PDL-ul. Şi nu numai...

Este cum nu se poate mai rău! Alinierea planetelor care va avea loc la sfârşitul acestui an, poziţionarea Pământului pe centrul galaxiei, conjugată cu evenimentele electorale aflate sub semnul agitat al Dragonului de apă prevestesc lucruri de natură să ne înfioare şi să ne producă nopţi de insomnie. Sensibil la astfel de evenimente, datorită poziţionării sale politice instabile, Argeşul dă semne clare că sfârşitul lumii este aproape, ba chiar iminent.
Să luăm exemplu mutaţiile care au avut loc în ultima săptămână în lanţul întortocheat al ADN-ului politic.
După ce viceprimarul pesedist al comunei Cepari a anunţat că va candida la alegerile locale din partea PDL, fiind susţinut de întreaga organizaţie PNL din teritoriu, PSD Argeş a anunţat vineri dimineaţa că şi el este martorul unor astfel de mutaţii, pe care le salută în mod pozitiv.
Chestiunea fusese anunţată încă de joi de către deputatul liberal Andrei Gerea, care ne avertiza că în preajma campaniei pentru alegerile locale vom vedea o deplasare spectaculoasă a particulelor portocalii spre nucleele galbene şi roşii.
În sensul acesta, particula roşie Marian Niţă şi-a îndreptat irezistibila atracţie gravitaţională către particula portocalie Gheorghe Constantinescu, care a declarat că această reacţie de fuziune i-a declanşat o adevărată stare de trezire a conştiinţei ideologice.
Mutaţia ex-pedelistului Gheorghe Constantinescu nu este una care s-a produs instantaneu. Ea este rezultatul unor ceasuri îndelungate de introspecţie, a unor insight-uri succesive de un an de zile, pe care specialiştii le definesc drept stări-limită, în care persoana intră în contact cu vieţile anterioare, dar, mai ales, viitoare, în care lucrurile capătă contururi şi nuanţe confuze.
Facem precizarea că deplasarea particulelor portocalii în direcţia spectrului dominat de culoarea roşie, respectiv galbenă, se numeşte Iluminare, iar mişcarea inversă se numeşte Trădare.
Criticii acestei teorii spun că, de fapt, lucrurile stau invers.
Concluzia este una singură: şi unii şi celalţi au dreptate!

Ce prezic specialiştii noştri?

Consultând propria noastră echipă de specialişti, suntem în măsură să vă anunţăm că anul electoral va fi unul cu adevărat atipic. Mulţi pesedişti din Argeş vor manifesta o tendinţă irezistibilă de a îmbrăţişa tantric doctrina Partidului lui Dan Diaconescu, în timp ce mulţi pedelişti se vor declara udemerişti, aceştia din urmă devenind de facto câştigătorii tuturor alegerilor post-apocaliptice. Despre Constantin Nicolescu şi Tudor Pendiuc, astrele nu ne-au arătat nimic, întrucât tocmai avea loc o pană de curent. Ca să îl parafrazăm pe Andre Malraux, spunem că anul acesta va fi 2012 sau nu va fi deloc!
Remus Ştefan

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea