Democrat-liberalul Narcis Godeanu continuă întâlnirile în cadrul ANRP

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, Dorina Danielescu şi vicepreşedintele ANRP Narcis Godeanu s-au întâlnit cu reprezentanţii Asociaţiei pentru Proprietate Privată, Asociaţiei Franceze pentru Apărarea Dreptului de Proprietate în România, Asociaţiei Proprietarilor Deposedaţi Abuziv de Stat, Asociaţiei Persoanelor Deposedate Abuziv şi a Foştilor Deportaţi Refugiaţi din România.
Conform ANRP în cadrul discuţiilor purtate, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari au înaintat o serie de propuneri cu privire la procesul de reformare a legislaţiei şi procedurilor din domeniul restituirii proprietăţilor, propuneri care vor fi supuse atenţiei membrilor Comitetului interministerial de lucru constituit în acest sens.
Totodată, au fost abordate şi aspecte concrete legate de dificultăţile întâmpinate de către foştii proprietari în procesul de restituire a proprietăţilor şi de acordare a despăgubirilor, precum şi în ceea ce priveşte procesul de transmitere de către instituţiile prefectului a dosarelor având ca obiect propunerea acordării de despăgubiri către ANRP. În cadrul discuţiilor a fost punctat faptul că, alături de întărirea capacităţii administrative a ANRP, o prioritate este şi menţinerea unui dialog constructiv cu mediul asociativ în vederea găsirii unor soluţii cu privire la îmbunătăţirea procesului de restituire a proprietăţilor. Narcis Godeanu este vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor din data de 12 ianuarie 2012, având funcţia de subsecretar de stat. În calitatea sa de vicepreşedinte al ANRP, Narcis Godeanu va coordona Direcţia pentru aplicarea legii nr. 290/2003.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea