Cercetașii de la Centrul Local "Dacia Felix"Mioveni “Gata Oricând!”

Miercuri seara, în sala mare de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni, a avut loc  întâlnirea  comunității cercetașilor din Centrul Local "Dacia Felix"Mioveni, pentru a-l comemora pe fondatorul Mişcării Cercetăşeşti, Lordul Robert Baden-Powell, născut la 22 februarie 1857. Misiunea cercetășiei în societate este de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori bazat pe o Promisiune și o Lege, de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniți ca indivizi și joacă un rol constructiv în societate.
La eveniment au participat, pe lângă tineri, veteranii cercetășiei din Mioveni, oameni de afaceri, părinți dar și autorități locale. Pentrul sprijinul pe care l-au primit încă de la început de la primarul orașului, dar și de la instituțiile de cultură din Mioveni - Centrul Cultural și Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia”, aceștia au ținut să își arate recunoștința. Au oferit diplome colaboratorilor, iar primarului Ion Georgescu i-au înmânat steagul cercetașilor. Edilul a promis ca vor avea mereu un sprijin în autoritățile locale și le-a conferit în schimb  o diplomă și steagul cu însemnele orașului.
Prin ajutorul pe care l-au dat în campania umanitară de colectare a donațiilor din Mioveni destinate sinistraților din județul Buzău, cercetașii din orașul nostru au dovedit că sunt ,,GATA ORICÂND”, după cum spune și salutul lor.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea