Maidanezii, locurile de parcare şi bazinul acoperit sunt subiecte tabu pentru Tudor Pendiuc

# Ionescu Simona către Tudor Pendiuc:  “Sunteţi doar un primar-vulpoi şi atât. Nu vă pasă de marile probleme ale piteştenilor, vă pasă doar de imaginea dumneavoastră… duceţi-vă in Dolj de unde aţi venit, că oricum nu sunteţi piteştean get-beget!” Primarul Tudor Pendiuc este unul dintre primarii care răspund la întrebările cetăţenilor, dar numai la întrebările care îi pun realizările în valoare. Pe site-ul www.domnuleprimar.ro primarul Piteştiului răspunde doar la ceea ce îi place. Subiecte care se referă la maidanezi, locuri de parcare, fântâna cântătoare şi, mai nou, bazinul acoperit, sunt lăsate fără răspuns. Cu o abilitate extraordinară, calitate recunoscută a primarului Pendiuc, acesta ocoleşte răspunsurile la întrebările care îl deranjează.
În data de 16 decembrie 2011, o doamnă din Piteşti, supărată de mulţimea de maidanezi care au invadat zona în care locuieşte, încheie sesizarea pe un ton nu foarte cald, şi deloc pe placul primarului: “Domnule primar, mai bine v-aţi da demisia. Nu aţi făcut nimic pentru a rezolva această mare problemă. O să recomand tuturor cunoscuţilor, colegilor şi prietenilor să nu vă mai voteze. Sunteţi doar un primar-vulpoi şi atât. Nu vă pasă de marile probleme ale piteştenilor, vă pasă doar de imaginea dumneavoastră. Lăsaţi adăposturile de miliarde şi euthanasiaţi odată maidanezii! Ruşine! Mai bine duceţi-vă in Dolj de unde aţi venit, că oricum nu sunteţi piteştean get-beget!” Acest mesaj disperat al doamnei Ionescu nu a rămas fără răspuns, dar nu vă gândiţi că a primit răspuns de la primarul Pendiuc, ci de la un alt piteştean, care susţine că primarul este legat de mâini şi de picioare din cauza legilor tâmpite date de aleşii noştri tâmpiţi, pe care noi cu mânuţa noastră îi trimitem în parlament. În final, acesta atenţionează pe toţi cetăţenii să voteze responsabil.
Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges
Postata de: Ionescu Simona
La data: 16 decembrie 2011
Tip: Reclamatie
Cod: 56931
Buna ziua,
Ca si alti sute de pitesteni, vreau sa va sesizez inca o data problema maidanezilor, inclusiv a celor aflati langa blocul 15 de pe Calea Bucuresti. Acolo sunt 4-5 caini carora o persoana de la parter le da de mancare si acesti caini terorizeaza locatarii si trecatorii seara. Si asta nu e tot. Langa Complexul 2 Cocosi si Scoala 10 vin seara numerosi maidanezi. Daca treci pe acolo risti sa fii muscat. De ce nu luati masuri? De ce nu terminati odata colaborarea cu Ute Langenkampf? Va au nemtii la mana cu ceva? Ce "atentii" ati primit de la AULIM ca sa tolerati dezastrul cu caini din Pitesti? Domnule primar, mai bine v-ati da demisia. Nu ati facut nimic pentru a rezolva aceasta mare problema. O sa recomand tuturor cunoscutilor, colegilor si prietenilor sa nu va mai voteze. Sunteti doar un primar-vulpoi si atat. Nu va pasa de marile probleme ale pitestenilor, va pasa doar de imaginea dumneavoastra. Lasati adaposturile de miliarde si euthanasiati odata maidanezii! Rusine! Mai bine duceti-va in Dolj de unde ati venit, ca oricum nu sunteti pitestean get-beget.

Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!
Comentarii facute la aceasta sesizare
02 Ianuarie 2012, Ionescu daniel
Chiar ca postati sa va aflati in treaba,Am repetat si o sa repet pana si ulimul roman va pricepe ca stampila pe buletinul de VOT trebuie pusa cu responsabiliae.ca daca nu avem responsabiliate,acuzam pe altii pentru prostia noastra,in cazul nostru Primarul Nu avem partide politice responsabile .ce psd ce PLD.alea nu sunt partide..O sa repet aici de mii de ori pana veti pricepe ,toti care va vaitati pe aici, primarul este legat de maini si de picioare din cauza legilor tampite date de alesii nostri tampiti care noi cu manuta noastra ii trimitem in parlament.Viata unui om in Romanica nu face mai mult decat viata unui maidanez.Si asta o stiti prea bine.Cine are alocatie de hrana mai mare si aici ma refer la bolnavii din spitale ?Omul bolnav s-au cainele?Cine face puscarie daca omoara un caine?Omul.Cine raspunde daca un Om este omorat de o haita de maidanezi?Nimeni ,nici cei de la protectia cainilor.Asa ca lasati primarii in pace ca nu au nici o vina.Legile sunt facute impotriva noastra Noi suntem vinovati ca nu avem clasa politica responsabila

Un alt piteştean, domnul Tudor Mihai, în sesizarea sa din data de 11 februarie 2012, atrage atenţia asupra locurilor de parcare, dar şi această sesizare a rămas fără răspuns din partea primarului Pendiuc. O altă problemă dureroasă pentru primarul nostru pare a fi şi bazinul acoperit. Domnul Vlădoiu Dorian sesizează faptul că echipamentele de la bazin, vestiarele, uscătoarele, duşurile sunt neîntreţinute, lăsate de izbelişte şi este o mizerie de nedescris. Indolenţa şi sfidarea personalului administrativ extrem de numeros nu mai pot fi tolerate. Acesta spune că, în cazul unui management privat şi bani publici mult mai puţini, altfel ar fi stat lucrurile, dar probabil că nu se vrea acest lucru.

Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges
Postata de: Vladoiu Dorian
La data: 13 februarie 2012
Tip: reclamatie
Cod: 58082

D-le Primar,

Pe langa multi alti concitadini ,frecventez de 2-3 ori pe saptamana baza sportiva de la bazinul de inot si doresc sa va sesizez despre modul defectuos de administrare al acesteia .Pe langa faptul ca echipamentele si ma refer la vestiare,uscatoare,dusuri etc. sant neintretinute,lasate de izbeliste, exista o mizerie de nedescris la vestiare,toalete si dusuri.Indolenta si sfidarea personalului administrativ extrem de numeros nu o mai comentez.
Daca ati fi avut un management privat, cu jumatate din personal si pe bani publici mult mai putini ,sant convins ca ar fi stat cu totul altfel lucrurile ,dar probabil tocmai de asta nu se vrea.
Este pacat ca o asemenea baza sportiva pe care multe orase o ravnesc, sa fie lasta pe asttfel de maini.
Totusi cetatenii orasului asteapta de la dvs. un raspuns si o schimbare.
Cu stima,

Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!
Primarul nostru a sărit ca un atlet desăvârşit şi peste acestă întrebare, trecând cu o mare uşurinţă la următoare sesizare la care a răspuns fără să răsufle, spunând că pentru deszăpezirea oraşului s-a lucrat 24 de ore din 24. Care 24 din 24? Să înțelegem că oamenii de la ADP se luptă cu zăpada şi în somn?...
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea