Mimi Niţă “şomer “ de lux

# Mimi Niţă încasează lunar aproape 1500 lei de la CJ Argeş pentru funcţia de consilier cu jumătate de normă. “Am 25 de ani de serviciu. Am venit dintr-o funcţie tot de execuţie şi am plecat în viaţă de la vârsta de 18 ani şi nu mi-a mai dat nimeni cu biberonul şi mulţumesc părinţilor mei că m-au educat şi m-au adus într-o funcţie care plec cu mâinile curate, plec cu mâinile curate şi voi reveni cu mâinile curate”. Acesta este o mică parte din speech-ul lui Mimi Niţă în momentul în care a fost demis din funcţia de viceprimar al oraşului Costeşti.

”Biberonul” dat de Constantin Nicolescu lui Mimi Niţă este foarte consistent

Mimi Niţă, în momentul în care a fost demis din funcţia de viceprimar, striga cu şapte guri că Baicea i-a luat pâinea de la gură, că ce va face domnia sa acum, în perioadă de criză fără salariu? Pe la alte persoane, acelaşi Mimi Niţă spunea că el nu trăieşte din banii de la primărie, că are independenţă financiară, că munca de viceprimar o făcea pentru binele cetăţenilor din Costeşti. Deşi acesta spunea în momentul demiterii că nu i-a dat nimeni cu biberonul şi le mulţumea părinţilor că l-au educat şi l-au adus într-o funcţie, acesta a uitat de acea independenţă pe care o afişa cu mare aroganţă, şi a căzut pe capul preşedintelui CJ Argeş, pentru a-l angaja. Cum funcţiile de execuţie erau cam ocupate, Constantin Nicolescu l-a angajat pe Mimi Niţă ca şi consilier la Consiliul Judeţean. Mimi Niţă este angajat pe perioadă determinată la CJ Argeş cu jumătate de normă şi un salariu de bază de 1434 lei. Consistent “biberonul” oferit de Constantin Nicolescu preşedintelui PSD Costeşti. Foarte consistent, mai ales dacă ţinem cont că un alt viceprimar PSD demis, Dan Stroe de la Bradu, nu a primit nicio mână de ajutor din parte aceluiaşi preşedinte al CJ Argeş.

Mimi Niţă are aproape acelaşi venit ca în perioada în care era viceprimar, dar munceşte doar jumătate de normă

Cum a făcut, cum nu a făcut Mimi Niţă, dar a căzut tot în picioare ca pisica. Acesta, în perioada în care era viceprimar, ridica un salariu în jur de 2000 lei. Acum ia aproape 1500 lei de la CJ Argeş pentru jumătate de normă şi mai încasează lunar şi indemnizaţia de consilier local de 400 lei. Dacă scădem naveta pe care domnul vice o făcea zilnic la Costeşti, în acest moment Mimi Niţă este în câştig, financiar vorbind. Dacă mai punem la socoteală că fostul vice se plimbă acum într-un Duster nou-nouţ, acesta este în câştig net faţă de perioada în care era viceprimar şi umbla cu farul spart la maşina personală.
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea