Atmosferă incendiară, la Analogue Festival! Mioveniul a devenit, pentru trei zile, epicentrul distracției

Prima ediţie a Analogue Festival a fost un real succes! Nici măcar condiţiile nefavorabile de vreme nu i-au oprit pe spectatori, care au venit în număr foarte mare la Mioveni, pe platoul Făget, pe parcursul celor trei zile de festival. Au dansat și s-au distrat, au cântat și s-au simțit bine alături de artiștii favoriți.

Mii de oameni s-au strâns, de vineri până duminică, la Festivalul Analogue, într-un spațiu verde, care a fost amenajat chiar la marginea pădurii de pe Platoul Făget. Participarea la Analogue a depășit chiar așteptările organizatorilor, oamenii fiind rugați să parcheze mai departe de Platoul Făget, pentru a se asigura fluidizarea traficului în zonă. De asemenea, pe parcursul spectacolelor organizatorii au asigurat transportul cu autocarul până la concerte, în mod gratuit.

Platoul Făget a fost luat cu asalt de spectatori și artiști de renume

Distracția a fost cuvântul de ordine, la cel mai mare festival organizat până acum în județul Argeș. Nume sonore de artiști și trupe consacrate au fost alături de zecile de mii de oameni care au luat parte la ceea ce a însemnat prima ediție a Analogue. B.U.G. Mafia, Zdob și Zdup, Subcarpații, The Motans, Irina Rimes, Rudimental, Dubioza Kolektiv, Morcheeba, Asaf Avidan, JP Cooper, Jessie Ware, precum și mulți alții, au menținut atmosfera incendiară. Spectatorii au intrat în ritmul muzicii și nu a mai contat mai deloc pentru ei frigul de afară.

De asemenea, participanții s-au bucurat de multe zone de relaxare, ateliere de creaţie sau alte activităţi. Aceștia au avut ocazia să admire de sus, cu balonul cu aer cald, peisajul spectaculos al zonei. Au putut admira zona ȋmpădurită de pe malul rȃului Doamnei, orașul Mioveni, satele pitorești din jur, iar spre nord, Subcarpații de curbură, având parte de momente unice.

Organizarea a fost impecabilă! Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni a fost cel care a orchestrat tot ce a însemnat Analogue Festival, de la aducerea pe scenă a unor nume mari ale muzicii internaționale și până la numărul mare de sponsori, care au făcut ca totul să fie o reușită. O contribuțiie uriașă a avut și conducerea Primăriei Mioveni, prin edilul Ion Georgescu, care a făcut ca festivalul să fie realizat în condiții excelente.

Și a fost doar începutul! Asta pentru că Analogue Festival dorește să devină o prezență obligatorie în calendar.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea