Curățenie la Bradu împreună cu primarul Dan Stroe

Let’s Do It, Romania! a organizat și anul acesta, pe 17 septembrie 2022, Ziua de Curățenie Națională, împreună cu alte 190 de țări, unite într-o misiune comună: o lume cu mai puține deșeuri.

Din 2010 până în prezent, peste 2 milioane de voluntari au participat la acțiunile și proiectele asociației Let’s Do It, Romania!, oameni care și-au adus contribuția la a avea o natură mai curată. „La această acțiune pe plan local, au participat elevi și conducerea Scolii Bradu, angajații Primăriei Comunei Bradu, consilieri locali, angajații firmei HCB Construct Investment S.R.L., precum și voluntari” – Dan Stroe, primarul localității.

Primăria Bradu susține inițiative precum Let’s Do It, Romania! care vin în sprijinul protejării mediului înconjurător și a respectării acestuia. Demersurile de acest fel sunt un pas către o natură mai curată și contribuie la dezvoltarea conștiinței civice a fiecăruia dintre noi. ”Însă aceste acțiuni trebuie susținute prin comportamentul nostru al tuturor, prin a nu mai abandona necontrolat deșeuri și să ne implicăm serios în colectarea separată a deșeurilor reciclabile. Pe viitor, vă invit să contribuim cu toții la o comună mai curată, să fim cu toții parte din schimbare, să protejăm natura, să avem o viață sănătoasă!” a mai adăugat edilul Dan Stroe.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea