Organizaţia PRM de la Vultureşti a trecut alături de primarul Poşircă

# Consilierul local de la Vultureşti, PRM-istul Daniel Dumitra a trecut de partea primarului Liviu Poşircă. Consilierul a promis că îi vor fi alături toţi locuitorii din satul Huluba şi îl vor sprijini în orice acţiune. „Ne-am întâlnit la Vultureşti în primul rând că satul Huluba în frunte cu consilierul local Dumitra Daniel va trece de partea mea, cu tot satul. Primarul Liviu Poşircă a spus în câteva cuvinte despre realizările din comnă, dar nu s-a sfiit să spună în faţa mulţimii adunate că USL-ul în frunte cu viceprimarul comunei nu fac altceva decât să blocheze toate investiţile. „Cum domnul Nicolescu a oprit parlamentarii să  nu se ducă la vot pentru reabilitarea drumului, aşa mi-a făcut şi mie la Vultureşti. De cinci mandate mi-a promis că vom face podul de la Bârzeşti, nici măcar proiect nu a fost. A fost pus în şedinţa Consiliului Judeţean anul trecut şi nici măcar un cui nu s-a bătut. Proiectul îl avem pus pe Ordonanţa de Guvern 577 , acolo unde domnul senator ne va sprijini”, a declarat primarul comunei vultureşti, Liviu Poşircă.

Senatorul Mircea Andrei a obţinut din nou bani pentru inveştiţii în comună

Senatorul Mircea Andrei prezent la această întâlnire a declarat că vine aici de fiecare dată cu mare plăcere. Acesta a adus numai veşti bune pentru localnicii comunei Vultureşti, a reuţit să obţină din nou  o sumă de bani care vor fi folosiţi pentru comunitate. „Mi-e drag să vin la dumneavoastră să ştiţi , am avut campania aceea frumoasă când aţi votat primarul pe care l-aţi vrut şi apoi a făcut toate lucrurile bune. Am rezolvat în comună ce am putut într-un an şi opt luni şi cred că s-au rezolvat multe lucruri bune, o să le reuşim pe toate să ştiţi şi podul şi căminul. Vreau să îi dau o veste bună domnului primar, am primit nişte bani şi o parte vin din nou la Vultureşti. Nu ţin minte că sunt mai mulţi, dar între două şi trei miliarde îi primeşte precis pentru dumneavoastră să mai faceţi ceva”, a spus senatorul Mircea Andrei.

Primarul comunei Davideşti deşi este membru PSD, vrea o schimbare de culoare în judeţ

Alături de primarul Poşircă, la această adunare cu cetăţenii a fost şi primarul comunei Davideşti, comună vecină cu Vultureşti. Deşi primarul de la Davideşti este membru PSD, şi pe deasupra se spune că este şi rudă cu Constantin Nicolescu, acesta a luat cuvântul şi a spus că se simte nevoia unei schimbări în judeţ. „Trebuie schimbată culoare judeţului. Este nevoie de o schimbare majoră. Nu se mai poate aşa. Trebuie un suflu nou la conducerea judeţului. Mircea Andrei va fi un bun conducător al Argeşului”, a încheiat primarul Ion Sandu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea