Senatorul Mircea Andrei alături de doamnele şi domnişoarele din Hârseşti

Joi, de 8 martie, senatorul Mircea Andrei  a mers la Hârseşti în târgul săptămânal, acolo unde a ţinut cu tot dinadinsul să petreacă două ore alături de cetăţenii localităţii, dar mai ales de doamne şi domnişoare. Acesta a împărţit peste trei sute de garoafe tuturor reprezentantelor sexului frumos şi a sărbătorit totodată singurul primar femeie pe care PDL îl are în judeţul Argeş şi anume pe doamna Ioana Pircan care i-a urat să fie la fel de interesat de problemele judeţului şi la fel de apropiat de oameni şi după alegerile din iunie atunci când va câştiga şefia Consiliului Judeţean Argeş.
Mircea Andrei a declarat:”Nu puteam să încep turul felicitărilor şi a acţiunilor tradiţionale de 8 martie din alt loc decât din comuna Hârseşti. Avem aici o primariţă de excepţie care este foarte muncitoare şi foarte respectată în comună. Mă bucur că am venit aici, am ajuns de la prima oră pentru că aşa este la ţară. Eu sunt un om care a copilarit, a crescut şi s-a format într-o comun şi ştiu cât de respectuoşi sunt oamenii şi cât bun simţ au la sate, aşa încât am decis că trebuie să îi tratăm ca atare. Am ajuns printre primii aici iar prima floare şi felicitare i le-am dat, aşa cum era normal, singurului nostru primar femeie din judeţul Argeş. Îi doresc un sincer ‚’La mulţi ani!’ şi putere de muncă astfel încât să realizeze şi mai multe lucruri frumoase pentru locuitorii Hârseştiului şi să facă în aşa fel încât alături de doamna Cristina Diculescu să ne bucurăm după alegerile viitoare şi să ne mândrim că mai avem încă cel puţin două doamne primar alături de dânsa.”
La eveniment au participat alături de localnici senatorul Mircea Andrei presşedintele PDL Argeş,  Marius Jurubiţă, vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal şi deputatul Sorin Pandele.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea