Narcis Godeanu critică activitatea din teritoriu a deputatului PSD Filip Georgescu

# Narcis Godeanu: Cu tristețe am remarcat că activitatea domniei sale tinde spre zero, iar în ceea ce privește zona Topoloveni lipsește cu desăvârșire. Tot mai mulți cetățeni care locuiesc în colegiul Topoloveni se plâng de faptul că reprezentații pe care i-au ales și pe care i-au trimis în Parlament să reprezinte interesele comunității le-au întors spatele și au uitat de promisiunile făcute la preluarea mandatului. În calitatea de președinte al colegiului Topoloveni și candidat din partea PDL la Camera Deputaților pe acest colegiu am preluat deja multe dintre doleanțele cetățenilor și împreună cu echipa mea încerc să le dau curs.
Dintr-o simplă curiozitate am trecut în revistă activitate actualului deputat PSD, Filip Georgescu, ales în anul 2008 pe colegiul Topoloveni. Cu tristețe am remarcat că activitatea domniei sale tinde spre zero iar în ceea ce privește zona Topoloveni lipsește cu desăvârșire. De când a fost ales parlamentar, în legislatura 2008-2012, domnia sa a depus nouă interpelări, dintre care doar trei se referă la probleme cu care se confruntă colegiul pe care îl reprezintă. Nu sunt în măsură să apreciez activitatea domniei sale, dar trei teme în aproape patru ani de mandat par a fi extrem de puțin. În toamna anului trecut domnul deputat a participat pentru ultima oară la realizarea unei inițiative legislative, să nu mai vorbim de faptul că niciuna nu i-a vizat pe oamenii care locuiesc în zona Topoloveni.
Din păcate pentru cetăţeni foarte mulţi dintre parlamentarii USL merg în Parlament pentru a-şi satisface vanităţi personale și preferă discursuri politicianiste în care critică puterea, dar uită de cei care i-au ales. Cred că oamenii care locuiesc în colegiul Topoloveni au nevoie de acţiuni politice concrete, nu de simulări ale unor acţiuni, motiv pentru care vin în întâmpinarea lor şi le stau la dispoziţie în continuare pentru a-i îndruma şi a le oferi rezolvarea problemelor.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea