UNPR Argeş promovează tinerii

# Candidați noi pentru Săpata și Bascov. Săptămâna trecută, Georgiu Gingăraş, preşedintele UNPR Argeş a prezentat, în cadrul conferinţei de presă, încă doi tineri candidaţi pentru primării, după ce cu o săptămână în urmă a prezentat candidatul pentru primăria Berevoieşti care de astfel şi acesta este destul de tânăr. Cei doi tineri vor fi candidaţii pentru primăria Bascov şi primăria Săpata, ambii având perspective de viitor.
Geanin Şerban, candidatul pentru primăria Bascov, a declarat că toţi primarii care au la activ 2-3 mandate ar trebui schimbaţi pentru că aceştia reprezintă factorul principal care pune frână clasei politice.
La rândul său, Laurenţiu Micu, candidatul pentru primăria Săpata, s-a arătat destul de ferm şi concis în ceea ce priveşte candidatura sa pentru postul de primar la Săpata. Acesta a declarat că principala problemă a consătenilor săi, pe lângă multe altele, şi care desigur va face tot posibilul să o rezolve este problema fondului funciar. Laurenţiu Micu este absolvent al facultăţii de drept şi proaspăt om de afaceri ceea ce spune multe de caracterul său şi de voinţa sa de a se afirma.
Gingăraş a explicat faptul de unde are atracţia aceasta către tineri, spunând că, încă de pe vremea cănd a fost ministrul tineretului şi sportului, a învăţat că tinerii trebuie promovaţi.
Totodată şi vicepreşedintele UNPR Argeş, Ion Falcă, a precizat că tinerii sunt mult mai receptivi, mult mai sensibili şi mult mai energici lucru pentru care îşi doreşte să atragă câţi mai mulţi tineri în partid. ,, Cred că este necesar o schimbare de generaţie. Ne face mare plăcere să primim tineri în partid pentru că se lucrează altfel cu tinerii”, a adăugat Ion Falcă, vicepreşedintele UNPR Argeş.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea