Tupeu de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean!!!

Joia trecută, maşina Consiliului Judeţean a stat mai bine de o oră parcată în centrul oraşului, pe pavelele primarului Pendiuc, în faţa Bibliotecii Judeţene. O aştepta pe Simona Bucura.

Ruşine, ruşine, ruşine!!!

Doamna vicepreşedinte a CJ Argeş, Simona Bucura, dovedește o bună creștere ieșită din comun. După ce, cu o săptămână în urmă, aceasta a fost pozată de un ziarist cu maşina personală parcată în faţa Bibliotecii Judeţene, săptămâna trecută, doamna vice a tras o învăţătură, şi anume să nu se mai expună cu maşina personală ci cu cea de la CJ Argeş. Maşina Consiliului Judeţean, maşina cu care umblă doamna vice, era parcată fix în scările de la intrarea în bibliotecă. Nepăsare totală din partea doamnei vice faţă de cetăţeanul care iese să se plimbe prin centrul oraşului, sau poate chiar să ocolească străzile pline de maşini. Probabil că va fi taxat acest mare tupeu al doamnei vice de către cei care sunt nevoiţi să se dea la o parte din faţa maşinii care circulă nestingherită prin centrul Piteştiului şi o duce pe doamna care ocupă al doilea scaun al judeţului la vreo lansare de carte.

Pavelele din centrul oraşului să-i provoace greaţă doamnei Bucura, sau altceva duce la astfel de manifestări?

Nu înţeleg cum un om care ocupă o astfel de funcţie, ditamai vicepreşedintele Consiliului Judeţean, ignoră toate regulile. Nu mai vorbesc de interdicţia de a intra cu maşina prin centrul oraşului, încerc să mă rezum doar la modul în care doamna vice tratează cetăţeanul căruia peste mai puţin de 100 de zile îi va cere votul. Cum iese doamna vice în faţa electoratului să ceară votul acestora, când numai cu puţin timp în urmă îi claxona pe strada mare să se dea la o parte din calea maşinii care o plimba prin centrul oraşului? Această doamnă, care ocupă o funcţie mult prea înaltă pentru domnia sa, consideră că dumneaei îi este totul permis. Şoferul care stă după programul doamnei vice a stat mai mult de o oră cu maşina parcată chiar în scările bibliotecii, şi din lipsă de activitate, completa integrame. Acest om nu are nici cea mai mică vină că face astfel de gafe. Probabil că doamna vice îşi strică pantofii pe pavelele din centru şi flecurile domniei sale nu sunt învăţate decât pe granit. O altă explicaţie nu găsesc tupeului cu care aceasta îşi permite să intre ziua în amiaza mare cu maşina prin centrul oraşului. Pozele vor spune mai multe, eu nu spun decât că tupeul acestei doamne depăşeşte orice limită şi ursitoarea care este responsabilă cu împărţirea anumitor calități a lipsit cu desăvârşire în momentul în care s-au împărţit harurile pentru Simona Bucura Oprescu.    L.C.



 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea