Tineri argeșeni la Școala Națională de Management Politic

În perioada 22-25 martie s-a desfășurat, în Prahova,  cea de-a treia sesiune din cadrul Școlii Naționale de Management Politic, proiect organizat de Institutul de Studii Populare (ISP) și derulat, în parteneriat, cu Organizația de Tineret a PDL (OTPDL), Fundația PPE – Centrul pentru Studii Europene (CES) si Fundația Konrad Adenauer (KAS).
La acest eveniment au participat  tineri din 15 organizații  județene și de sector din zona de sud a țării. Din partea județului Argeș

au participat  Moise-Ciobanu Daniel, vicepresedinte OTPDL  Pitesti si Berechet Alin, vicepreședinte OTPDL Pitești.
OT PDL are școli ce au un caracter permanent asigurând o continuitate în ceea ce privește pregătirea complexă a tinerilor din PDL. De 4 ani la rând se desfășoară Școala Națională de Comunicare Politică, Școala Națională de Traineri, Școala Națională de Administrație Publică și Școala Națională de Management Politic, la care se adaugă numeroase școli regionale și locale. Aceste proiecte sunt realizate în colaborare cu ISP, fundațiile germane Konrad Adenauer și Hanns Seidel și Centre for European Studies, fundația PPE.
“Demonstrăm încă odată seriozitate, interes si implicare în ce înseamnă pregătirea politică a tinerilor.Este un alt moment în care tineri bine pregătiți din organizația de tineret Pitești participă la Școala Națională de Management Politic reusind astfel să își consoldeze cunostintele în domeniu” ne-a declarat Robert Ion  președintele OT PDL Pitești.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea