Țărăniștii argeșeni, atacuri în serie la adresa lui Constantin Nicolescu

De-abia intrați în Alianța pentru Argeș și Muscel, țărăniștii argeșeni lansează atac după atac contra celui mai important adversar politic al noii construcții politice, președintele PSD Argeș, Constantin Nicolescu. Motive sunt destule, de la procesele în care este implicat șeful CJ și până la alocarea pe criterii politice a fondurilor destinate primăriilor, așa că președintele PNȚCD Argeș, Iulian Prunaru, și colegul său Gheorghe Dinescu, de la organizația municipală a partidului, nu duc lipsă de subiecte.

Prunaru: Decizia în procesul ANI-Nicolescu este o mare nedreptate

Reprezentanții argeșeni ai PNȚCD au comentat decizia prin care magistrații tribunalului din Târgu Mureș i-au dat câștig de cauză președintelui CJ Argeș, Constantin Nicolescu. Președintele organizației, Iulian Prunaru, crede că " Decizia în procesul ANI-Nicolescu este o mare nedreptate pentru poporul român", deoarece judecătorii n-au luat în seamnă niciunul dintre dosarele aduse de către procurori în sprijinul cazului lor.  El spune că pentru el este încă o dezamăgire din partea justiției, care mai mult sperie, și atât. La rândul său, președintele PNȚCD Pitești, Gheorghe Dinescu, crede că decizia tribunalului va afecta imaginea țării în Uniunea Europeană și susține că justiția trebuie să-și facă datoria indiferent de culoarea politică a celui judecat. În plus, liderul țărăniștilor piteșteni crede că asemenea procese, în care sunt implicați oameni cu funcții importante, n-ar trebui să fie tegiversate cu anii, ci ar trebui să ajungă la un verdict în 2-3 luni.

Dinescu: Nicolescu dă bani numai la localitățile de unde ia el voturi?

“Munca de partid se face în teritoriu, nu stând la birou și chemând oamenii la sediu”, crede Gheorghe Dinescu după ce a mers prin teritoriu și a văzut realitatea din comunele argeșene. El s-a întrebat “De ce se găsesc bani de la CJ să se aloce pentru anumite clădiri, ca să stea primarul bine mersi într-un fotoliu?”, dând exemplul comunei Poienarii de Argeș, unde a fost realizată o clădire impunătoare pentru primărie, cu bani de la Consiliul Județean, în vreme ce localitatea are alte probleme, mult mai presante. În context, Dinescu a criticat și recenta decizie a CJ, care a alocat din nou bani către comune pe criterii politice: “Nicolescu dă bani numai la localitățile de unde ia el voturi?”.     A.V.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea