Constructorul s-a apucat de organizarea șantierului pentru secțiunea 4 a autostrăzii Sibiu-Pitești

Constructorul austriac Porr a depus la începutul acestui an, la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș, o solicitare de emitere de acord de mediu pentru organizarea de șantier pentru secțiunea 4 Tigveni - Curtea de Argeș din Autostrada Sibiu – Pitești. Este vorba despre proiectul „organizare de șantier nr.3 obiective social-sanitare, echipamente tehnice pentru realizarea lucrărilor, platforme, împrejmuire”. Lucrările pe cei aproape 10 kilometri ai secțiunii 4, ar urma să înceapă în primăvara anului viitor, informează Asociația Pro Infrastructură.

 

„Din informațiile noastre, li s-a aprobat proiectul pentru obținerea autorizației de construire (PAC) și s-au apucat de organizarea de șantier, iar lucrările ar trebui să înceapă în primăvară, având termen de execuție 44 luni”, a transmis Asociația Pro Infrastructură, cu privire la secțiunea 4 din Autostrada Sibiu – Pitești.

 

Potrivit datelor tehnice, tronsonul 4, între Tigveni și Curtea de Argeș, are o lungime de aproximativ 10 km, urmând a fi realizate lucrări complexe: 9 poduri și 3 pasaje, nod rutier la Tigveni și un tunel de 1,3 km (Tunelul Momaia) lângă Curtea de Argeș.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea