Tarifele la Sala Polivalentă din Pitești

# La ce preţuri va putea fi închiriată Pitești Arena

În ședința ordinară a Consiliului Local Pitești din 31 ianuarie s-au aprobat tarifele pentru meciurile sau evenimentele care vor avea loc la Pitești Arena, noua sală polivalentă a municipiului. Echipele de baschet și de volei ale clubului FC Argeș vor disputa, începând cu luna februarie, meciurile de acasă în noua Sală Polivalentă. Un bilet la aceste meciuri va fi gratuit pentru persoanele cu dizabilități sau pentru copiii sub șase ani, 10 lei sezon regulat/15 lei playoff, la baschet, pentru elevi/studenți/pensionari și 5 lei sezon regulat/10 lei playoff la meciurile de volei. Cele mai mari prețuri la un meci de baschet sunt de 25 de lei, în timp ce la un meci de volei – 20 lei. De asemenea, sunt puse la dispoziție și mai multe tipuri de abonamente, pe sezon.

 

Consilierii locali piteșteni au stabilit și preţurile de închiriere pentru noua sală polivalentă din municipiu. În cazul închirierii ei pentru un eveniment sportiv național sau internațional, pentru concerte, festivaluri, târguri și expoziții, simpozioane etc. pentru o oră organizatorii trebuie să scoată din buzunar 3.000 de lei. Prețurile de închiriere ajung şi la 35.000 de lei pentru două zile.

 

Noile tarife vor fi aplicabile începând cu 1 februarie. Precizăm că Fotbal Club Argeș Pitești va putea folosi Pitești Arena cu titlu gratuit. De altfel, la solicitarea Ministerului Sportului sau a Federațiilor Naționale privind organizarea de competiții sportive, sala ar putea fi folosită tot fără să se plătească o sumă de bani.

Amintim că pe 8 decembrie 2022 a avut loc inaugurarea noii săli polivalente din municipiu! . Inaugurarea a fost marcată printr-o competiție națională de karate - Campionatul Național de Karate Asihara, organizat în colaborare cu Federația Română de Arte Marțiale și Ministerul Sportului. Pitești Arena este o investiție a CNI, în valoare de 102,04 milioane lei, cu finanțare asigurată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Noua sală de sport are o capacitate maximă de 5.890 de locuri (inclusiv scaune retractabile/sau locuri în picioare pe terenul de joc în cazul concertelor) și respectă criteriile de omologare ale federațiilor continentale pentru sporturi de echipă indoor (handbal, baschet, volei) pentru organizarea campionatelor și cupelor naționale și internaționale.

Pitești Arena dispune de 48 locuri destinate persoanelor cu dizabilități, cu însoțitor dar și de 6 vestiare pentru sportivi, 2 vestiare pentru arbitri, 2 zone de antrenament și încălzire dotate cu aparate de fitness și forță, zonă de saună și bazine cu apă, zonă de prim ajutor și cabinet medical precum și zona teste anti-doping. Totodată sunt prevăzute și săli pentru conferințe de presă, mini-studio transmisie, zone administrative și tehnice.

CLICK AICI pentru a vedea tarifele de la Pitești Arena

 

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea