Campania “Colectează, selectiv! Implică-te şi tu!”- la Mioveni

Primăria oraşului Mioveni a organizat în perioada 05 – 06.04.2012,Campania “Colectează, selectiv! Implică-te şi tu!”, campanie de conştientizare a locuitorilor oraşului Mioveni, privind gestionarea corectă a deşeurilor, în colaborare cu S.C A.D.I Seval Argeş
Timp de două zile, în oraşul Mioveni iniţiatorii programului s-au întâlnit cu elevii ciclului primar, gimnazial şi liceeal de la Şcolile: „Liviu Rebreanu”, „Marin Sorescu”, „George Topârceanu” Făget şi Colibaşi, „Iulia Zamfirescu” şi Grupul Şcolar Colibaşi.
Aproximativ 3000 de elevi din Mioveni au participat la întâlnirea cu promotorii campaniei care le-au prezentat un nou sistem de colectare şi depozitare a deşeurilor în vederea creşterii cantităţii de deşeuri reintroduse în circuitul economic (reciclate) şi a scăderii cantităţii de deşeuri depozitate la Depozitul ecologic Albota sau ilegal în natură. Astfel se vrea atingerea ţintelor impuse prin lege şi se vor evita penalităţile, iar costurile serviciului se vor menţine la nivelul gradului de suportabilitate al populaţiei. Campania se va desfăşura pe o perioadă de 12 luni şi va implica administraţiile publice locale, ONG-uri, voluntari, cetăţeni, agenţi economici şi alţi parteneri.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea