Firmă descoperită cu 11 angajați la negru, patron pasibil de pușcărie. Totul a început de la o poprire...

Campioana începutului de an 2012 la capitolul angajați fără carte de muncă este, necontestabil, Alidel Speedclass S.R.L. din pitești, cartierul Popa Șapcă. Aici, inspectorii ITM au găsit 11 persoane care prestau fără carte de muncă, fiind vorba de o activitate din domeniul transporturilor. Activitate care nu prea are legătură cu domeniul principal de activitate al firmei, acesta fiind de comerț îmbrăcăminte și încălțăminte.
ALIDEL SPEEDCLASS SRL
Pitești, str. Popa Șapcă, bloc D5, sc. A, ap. 2 jud. ARGEȘ
Stare societate: ÎNREGISTRATĂ, din data de 26.02.2007
CIF: RO21210196     Reg. Com.: J03/429/2007     Capital social: 1.000,00 RON
CAEN (rev. 2 2009): 4642 Comerț cu ridicata al îmbrăcămintei și încălțămintei

Indicatorii situațiilor financiare depuse la Ministerul Finanțelor pentru 2007, 2009 și 2010 denotă faptul că firma a avut...zero angajați în acești ani.

Se pare că beleaua pentru firma despre care facem vorbire a venit de la Judecătoria Pitești, unde este pe rol un proces în care este implicată ți Alidel. Creditor în procesul ce face obiectul dosarului nr. 20228/280/2011 este municipiul Pitești prin primar Tudor Pendiuc, iar debitor Spânulete Alin Silviu, terț poprit fiind însăși firma, Alidel Speedclass S.R.L. Instanța, la primul termen de judecată, care a fost în data de 25 ianuarie a.c., a emis adresă către I.T.M. pentru a verifica dacă persoana menționată, Spânulete, este angajată cu acte în regulă la Alidel. și de aici potopul...

Nimeni nu știe despre firma cu pricina...

Ne-am deplasat și noi, curioși din fire, către sediul firmei. Numai că... surpiză. Nimeni din zonă nu auzise de aceasta. La interfon, nimeni. Pe fix, nimic. Mobilul...închis. Pe scurt, un sediu de firmă situat într-un apartament de bloc, domiciliul lui Spânulete. Vom reveni.
Lucian GHERGUȘ

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea