Laurenţiu Micu, candidat oficial la primăria Săpata din partea UNPR Argeş

Săptămâna trecută, conducerea UNPR Argeş a fost prezentă în comuna Săpata pentru investirea în funcţia de preşedinte UNPR Săpata a domnului Laurenţiu Micu. Acesta a fost desemnat de partid, în cadrul aceleiași întruniri, şi candidat la primăria Săpata. La acest eveniment a luat parte preşedintele UNPR Argeş, Georgiu Gingăraş, preşedinta organizaţiei de femei Arges, Luiza Ene, vicepreşedinţii Ion Falcă şi Nichifor Bălan, precum şi un număr mare de membri UNPR din comună, care au ţinut să-i fie alături şi să-l felicite pe Laurenţiu Micu.
„Eu cred că organizaţia UNPR Săpata este condusă de un bun gospodar, tânăr, cu capacitate de muncă şi dornic de a se afirma”, a declarat preşedintele UNPR Argeş, Georgiu Gingăraş.
Deşi Laurenţiu Micu, nu fusese desemnat ca şi candidat la funcţia de primar al comunei, acesta nu a putut să fie indiferent față de nevoile consătenilor. O primă realizare proprie, demnă de lăudat, a fost reabilitarea drumurilor comunale prin nivelarea gropilor cu autogrederul din satele Mirceşti, Bănăreşti şi Drăghiceşti pe o distanţă de 8 km, urmând să reabiliteze drumurile şi din celelalte sate. Tot din surse proprii, candidatul la primăria Săpata, Laurenţiu Micu, a mai realizat branşamentul şi racordarea la apă potabilă la biserica din satul Bănăreşti, iar la biserica din satul Lipia a amenajat terenul din faţa bisericii prin nivelere şi săparea unui şanţ pentru scurgerea apei. O altă iniţiativă a domnului Micu a fost donarea a 500 de pachete către cele 5 biserici de pe raza comunei Săpata cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, pachete ce au fost împărţite enoriaşilor în noaptea de înviere. ,,Mulţumesc conducerii UNPR Argeş pentru încrederea acordată în desfăşurarea acestei competiţii, mulţumesc tuturor oamenilor care mi s-au alăturat şi promit că nu o să va dezamăgesc”, a declarat Micu Laurenţiu. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea