Ștefan Bănică Jr. va cânta la Simfonia Lalelelor

# Municipalitatea pregătește și alte surprize

Încălzirea rapidă prognozată pentru sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai a schimbat data organizării celei de-a 46-a ediție a festivalului Simfonia Lalelelor.

Deși anunțată inițial la începutul lunii mai, Simfonia Lalelelor se va desfășura între 21 și 23 aprilie, la o săptămână după sărbătoarea ortodoxă a Sfintelor Paști. Primăria municipiului Pitești pregătește, în acest sens, mai multe surprize.

„Am avut un șoc acum o săptămână când colegii de la Salpitflor au venit și mi-au spus: <>. M-a luat inima! Mi-au spus că din cauza încălzirii timpului, bulbii de lalea sunt într-o anumită etapă a dezvoltării și cu siguranță până pe 5 mai în Pitești nu vor mai fi lalele. Am fost nevoiți să o mutăm. Festivalul se va organiza în week-end-ul 21-23 aprilie, Este între Paște și 1 mai. Am ținut cont de dorința piteștenilor și Simfonia lalelelor se va organiza și în Piața PrimărieiP și în Lunca Argeșului. Pentru Piața primăriei vor fi destul de multe surprize, nu vi le dezvălui acum. Târgul de flori va fi în Lunca Argeșului”, a spus primarul Cristian Gentea.

Edilul a dezvăluit doar numele unuia dintre artiștii de renume care vor concerta, în această perioadă, la Pitești, fiind vorba de Ştefan Bănică Junior.

A.V.

 

Foto: impact.ro

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea