MEGA EVENIMENT ÎN BOXUL PROFESIONST, ORGANIZAT LA MIOVENI!

Centura Mondială la Categoria Mijlocie - IBA World Title Middleweight Divison se pune la bătaie, la Mioveni!

La Sala Sporturilor Mioveni se va organiza, în data de 5 mai 2023, o gala de box profesionist în cadrul căreia se vor lupta unii dintre cei mai titrați pugiliști români. Adversarii lor vor fi boxeri de talie internațională, cu palmaresuri bogate. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor Mioveni și va aduce în premieră în România Centura Mondială la Categoria Mijlocie - IBA World Title Middleweight Division, pentru care se vor lupta Flavius Biea, unul dintre cei mai bine clasați români în topul Mondial și argentinianul Juan José Velasco, deținător a numeroase titluri internaționale. Meciul dintre cei doi, pentru titlul Mondial IBA, se va disputa pe durata a 12 reprize.

În gala de box de la Mioveni vor lupta și alte nume importante precum Amansio Paraschiv, James Chereji, Mihai Nistor, Mirel Dragan, Alexandru Niță, Valentin Mogos, Mihai Vaduva si Claudiu Ienci.

Bilete aici: https://www.bilete.ro/lupta-biea-pentru-romania-boxing-fighting-championship-3?fbclid=IwAR1puD4PqXC68vDtgZzOktME3Uh8nirQuY1VaemoEtKj8KTio1MuRnD7hDY_aem_AQMgwmFptwUjk7nFAe_Gv8q5g-R8oNiKjWf_4humb8hJhy7JULC9x9YP0D7ApX-TG0e3SaRgmZI1j6vGxi0cbkfEJs_eNGjU9RJKS-vmCcZCujBw_WDH3pG1GfOoAzjY5l4

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea