PREMIERE EDITORIALE la BIBLIOTECĂ. ”Antidisforii. Rătăcirile unui om de graniță” - primul volum de poezii semnat de Radu Alexandru Dincă

Sâmbătă, 8 aprilie 2023, începând cu ora 13:00, la Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene ”Dinicu Golescu” Argeș, va avea loc lansarea volumului de poezie apărut la Editura Art Creativ, intitulat ”Antidisforii. Rătăcirile unui om de graniță”, autor Radu-Alexandru Dincă.

În vârstă de 22 de ani, actualmente student la master (MBA - Master in Business Administration la Universitatea București), Radu-Alexandru Dincă a terminat studiile liceale la Colegiul Național ”Zinca Golescu” din Pitești, fiind președintele mai multor organizații: Consiliul Școlar al Elevilor din Colegiul Național ”Zinca Golescu”, Consiliul Județean al Elevilor Argeș și Interact Club Pitești.

În clasele a XI-a și a XII-a, a participat la etapa națională a Olimpiadei de Socio-Umane, la disciplina Filosofie. În 2019 scrie prima sa carte, ”Până la capătul abisului” - un scurt roman ce prezintă drama unui intelectual, Vladimir, care este frământat de întrebările fundamentale despre propria existență și sensul ființei umane. De atunci și până în prezent, publică poezii și texte scurte pe blogul său dedicat artei. (https://www.radudinca.ro/). A absolvit cu nota 10 Facultatea de Filosofie din București, iar lucrarea sa de licență, cu titlul ”Coordonatele eticii vieții bune la Spinoza”, reprezintă expresia dorinței sale de a crește împreună cu semenii săi: «Ceea ce sper să cultivăm împreună sunt tocmai aceste 5 coordonate: Libertatea, Puterea, Rațiunea, Fericirea și Activitatea» - ne mărturișește tânărul autor pe blogul său.

 

Radu-Alexandru Dincă vă așteaptă cu brațele deschise pentru a-i fi alături într-un astfel de moment extrem de important pentru el! Share and come with all your friends!

Evenimentul va fi coordonat și moderat de poeta Denisa Popescu. Intrarea este liberă.

Adrian Coman, bibliotecar, Compartimenul - Evenimente Culturale și Editoriale

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea