Primarul Vasile Sava visează la un procent aproape dublu faţă de cel din sondaje

# Vasile Sava: „Vă bat la c...l gol! Am 80% în sondaje!” Primarul de la Albeştii de Argeş se crede de neînlocuit. Acum, în preajma alegerilor locale, primarul Sava se plimbă prin comună şi aruncă vorbe în stânga şi în dreapta cum că nu va putea nimeni să-i ia fotoliul de primar. „Am 80%. Vă bat la c...l gol! Nu are nimeni ce să-mi facă!”, spune de zor Vasile Sava, deşi sondajele făcute în Albeştii de Argeş spun că primarul are doar 48%. Văzând atâta siguranţă pe primar am dat o raită prin comună să vedem dacă edilul de la Albeştii de Argeş se laudă degeaba cu Perla Nordului, aşa cum îi place să numească comuna pe care o conduce.  Nu e chiar perlă Albeştii de Argeş, şi mărturie vor sta pozele ce arată mai bine decât am putea exprima noi în cuvinte.

Podul promis de primar în campania trecută e un morman de fiare ... în şanţ

Exact acum patru ani, primarul Sava a promis localnicilor că va face un pod, pentru ca aceştia să poată ajunge la terenurile agricole. Zis şi făcut, pentru că primarul nostru s-a şi apucat să care fiarele necesare construirii podului, fix în luna mai acum patru ani. Le-a cărat până la o uliţă lăturalnică, le-a pus pe marginea drumului, pentru a fi văzute de oameni, şi de patru ani tot acolo stau, că podul mai aşteaptă, probabil încă mulţi ani de acum înainte. Cu siguranţă podul nu se va mai putea face cu fierul adus acum patru ani, şi susţin asta din două motive. În primul rând fierul este ruginit, iar în al doilea rând nu mai este toată cantitatea care a fost adusă. O femeie din comună ne-a spus că a luat şi viceprimarul o ţeavă să o dea la un sătean, iar când a aflat primarul, l-ar fi certat. Gura slobodă a primarului ar fi fost închisă repede de domnul vice, spunând: „Nu te mai da tu corect în faţa oamenilor. Ce, tu nu ai luat?”

Islazul comunei un alt motiv de nemulţumire al albeştenilor

Sătenii sunt foarte deranjaţi că primarul nu a fost de acord cu concesionarea islazului către asociaţiile crescătorilor de animale din comună. Aceştia susţin că trei ani la rând, din cauza încăpăţânării primarului, s-a pierdut o subvenţie anuală de 7 miliarde. Ar fi trecut probabil şi peste această problemă dacă islazul ar fi fost întreţinut aşa cum trebuie. Cu două zile înainte de a ieşi animalele la păscut, islazul arăta ca o groapă de gunoi, şi nu se întrevede niciun semn că acest lucru va fi remediat curând.    L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea