Primarul de la Bogaţi a construit un pod cu dedicaţie!

# Inspectoratul Judeţean în Construcţii – sesizat în acest caz!

Ce vrăji a mai făcut primarul Ion Gârleanu, la Bogaţi? După cum am aflat dintr-o postare pe social media, edilul a atribuit direct o lucrare unei firme de casă, abonată la multe lucrări din comună. După cum se plâng chiar oamenii din localitate, societatea cu pricina lucrează prost, iar podul de la Ciorchinești nu face excepţie.

Consilierii locali PNL din Consiliul Local Bogaţi au sesizat Inspectoratul Judeţean în Construcţii, care a constatat că nu s-a respectat legea, ba chiar firma a fost obligată să execute cum trebuie lucrarea. S-a lăsat şi cu sancţiuni.

 

„Stimați cetățeni, unul din proiectele promise de domnul Gîrleanu la alegerile din 2020 a fost podul de la Ciorchinești. Lucrarea de construire a acestuia, în valoare de aproape 9 miliarde lei vechi a fost încredințată, în mod direct, aceleiași firme care a executat majoritatea lucrărilor de asfaltare și construire poduri din comuna Bogați, a căror calitate este foarte slabă.

 

În urma sesizărilor dumneavoastră și a constatărilor noastre, consilierii PNL prin Braslă Elena, reprezentant al satului Suseni, au sesizat INSPECTORATUL JUDEȚEAN ÎN CONSTRUCȚII ARGEȘ cu privire la nerespectarea normelor legale privind calitatea în construcții. Dorim să se pună capăt executării lucrărilor de mântuială, pe foarte mulți bani, în comuna Bogați! Cetățenii acestei localități merită să aibă poduri și drumuri pe care să circule în siguranță!

ÎN URMA CONTROLULUI EFECTUAT S-A STABILIT NEÎNDEPLINIREA OBLIGAȚIILOR STABILITE DE LEGE ȘI S-A DISPUS EFECTUAREA UNOR EXPERTIZE ȘI APLICAREA UNOR SANCȚIUNI , PRECUM ȘI EXECUTAREA UNEI LUCRĂRI CARE SĂ ÎNDEPLINEASCĂ NORMELE DE SIGURANȚĂ PENTRU CETĂȚENI”, a transmis un cetăţean din Bogaţi, care e cu ochii în patru la neregulile, tot mai dese, ale primarului Ion Gârleanu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea