Mircea Andrei şi Daniel Dragomir regretă trecerea în nefiinţă a jurnalistului Mircea Mărgărit

Cunoscutul jurnalist şi profesor Mircea Mărgărit a trecut în nefiinţă, vinerea trecută, în urma unor complicaţii survenite după un atac cerebral suferit acum două săptămâni. Născut la data de 18 decembrie 1955, Mircea Mărgărit a fost, o bună perioadă, redactor-şef al cotidienelor Curierul Zilei şi Ziarul de Azi, dar şi director la Muntenia FM şi Schimbul III. Ani buni, Mircea Mărgărit a lucrat la revista lui Adrian Păunescu, Flacăra.

În ultima parte a vieţii, profesorul Mircea Mărgărit a fost comentator la revista Criterii, patronată de Gheorghe Smeoreanu. Atacul cerebral, cel care i-a provocat moartea, s-a petrecut chiar în timp ce jurnalistul mergea la o conferinţă. Este al doilea deces prematur al unui jurnalist argeşean, în acest an. În urmă cu trei luni, trecea în nefiinţă şi ziaristul Dorel Ştefănescu, de la Argeşul.
Daniel Dragomir, candidatul Alianţei pentru Argeş şi Muscel la Primăria Piteşti, şi-a arătat regretele pentru trecerea în nefiinţă a lui Mircea Mărgărit şi compasiunea pentru familia îndoliată. „Mircea Mărgărit a fost unul dintre cei mai buni şi mai experimentaţi jurnalişti argeşeni. Ştiam de problemele sale de sănătate, iar eu cu colegii mei am încercat să îl ajutăm cât putem de mult. Din păcate, Dumnezeu a ales ca acest jurnalist talentat să plece dintre noi. Dumnezeu să-l ierte şi condoleanţe familiei îndoliate!,” au fost primele reacţii ale lui Daniel Dragomir la vestea dispariţiei lui Mircea Mărgărit.
De asemenea, consternat de moarte jurnalistului Mircea Mărgărit este şi Mircea Andrei, coordonatorul Alianţei pentru Argeş şi Muscel, Mai ales că între cei doi, în ultimii ani, s-a legat şi o bună amiciţie!
Dumnezeu să-l ierte!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea