Balul de Paşte organizat în comuna Poienarii de Muscel s-a bucurat de o participare masivă

Tradiţia se păstreză în comuna Poienarii de Muscel. Sute de localnici împreună cu primarul comunei, Ion Banzea, senatorul Mircea Andrei, preşedintele Alianţei pentru Argeş şi Muscel şi Dorin Falcă, candidatul pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul Câmpulung au petrecut împreună, a doua zi de Paşte, la balul tradiţional al localităţii.

Peste 500 de tineri au petrecut până în zori

Primarul Ion Banzea, senatorul Mircea Andrei şi Dorin Falcă, şeful Direcţiei Finanţelor Publice Argeş au fost organizatorii Balului de Paşte de la Poienarii de Muscel. „Încercăm, ca în fiecare an de Paşte, sau Crăciun, ori de Sfânta Maria să ţinem o tradiţie şi să oferim cetăţenilor din comuna Poienarii de Muscel un bal gratuit“, ne-a declarat primarul Ion Banzea. Evenimentul a început în jurul orei 20.00 la căminul cultural, acolo unde peste 500 de oameni de toate vârstele au petrecut în a doua zi de Paşte. „Am promis la Balul de Crăciun că voi fi prezent şi la balul de Paşte. Îmi aduc aminte de vremurile când eram de vârsta lor. Cel mai frumos lucru era când ne întâlneam seara la un bal. Foarte mulţi am uitat. Am învăţat să dansez la aceste baluri. Am învăţat din Şcoala Generală, am făcut parte din echipa de dans popular al şcolii de la Rucăr“, a spus Dorin Falcă.

Cristina Turcu Preda i-a mulţumit public senatorului pentru reabilitarea DN 73

Artista de muzică populară Cristina Turcu Preda, cea care a încântat audienţa cu melodiile sale,  a ţinut să-i ureze succes senatorului Andrei în cursa pentru Consiliul Judeţean Argeş şi i-a mulţumit public acestuia pentru începerea lucrărilor pe DN 73. “Este singurul care a reuşit să atragă fonduri pentru reabilitarea DN 73”, a spus îndrăgita cântăreaţă. Invitat la microfon de către artistă, senatorul Mircea Andrei a ţinut să spună doar că mulţumeşte primarului şi cetăţenilor pentru seara minunată: „La astfel de evenimente nu fac declaraţii politice, vă urez distracţie plăcută şi vă mulţumesc pentru faptul că am petrecut împreună o seară minunată, care mi-a trezit multe amintiri frumoase“, a spus senatorul Mircea Andrei.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea