Victorie pentru Simone Tempestini și Sergiu Itu la Raliul Argeșului 2023!

 

A fost spectacol la Raliul Argeșului! A doua etapă din Campionatul National de Raliuri a ajuns la final, câștigătorii fiind Simone Tempestini și Sergiu Itu, cei care au dominat ziua secundă. Au obținut maximul de puncte reușind să fie cei mai rapizi și pe Power Stage-Lacul Vidraru. Septuplul campion național absolut de raliuri, Simone Tempestini, a câștigat, astfel, pentru a patra oară Raliul Argeșului, după ce la ediția de anul trecut a fost nevoit să abandoneze încă de pe prima probă din cauza unor probleme tehnice.

Pe poziția a doua încheie echipajul bulgar Martin Surilov/ Zdravko Zdravkov, cei care, după ieșirea în decor din 2022, reușesc de această dată să termine pe podium.

Locul trei le revine brașovenilor Andrei Gîrtofan și Doru Vraja după o bătălie frumoasă cu Norbert și Francesca Maior, care încheie pe locul patru, dar care se impun în categoria mașinilor cu două roți motrice. Pe locul cinci s-au clasat Mihai Manole și Marc Banca.

Precizăm că în prima zi de concurs, unul dintre echipajele favorite la victorie, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, a abandonat chiar la prima probă - Godeni, după o ieșire în decor.

Amintim că evenimentul organizat de ACS DTO Rally a atins borna maximă admisă de echipaje. În ediția din acest an, 80 de echipaje au luat startul în competiție.

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea