Brădenii au fost, sâmbătă, în sărbătoare!

 

Primăria Bradu a organizat sâmbătă, 27 mai 2023, în incinta Bazei Sportive, o nouă ediție a Zilei Comunei. O zi de bucurie, cu multe manifestări specifice, dar și de bilanț și planuri pentru viitor. Iar brădenii chiar au motive de satisfacție prin realizările de până acum!

La eveniment au participat mii de localnici și de invitați. Pe scenă au urcat, pentru a-și exprima susținerea, alături de primarul Dan Stroe și de viceprimarul Gheorghe Negoi, întreg Consiliul Local. O adevărată echipă care a fos aplaudată de cei prezenți. Au mai ținut să le fie alături, printre alții, și Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, prefectul Radu Perianu, Cristian Gentea - primar al municipiului Pitești, senatorul Cristina Stocheci, deputatul Nicolae Pavelescu, Gheorghe Stancu - primar al comunei Bascov, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu - vicepreședinți ai Consiliului Județean, consilierii județeni Diana Lupaș, Cristina Popa, Ramona Nițoiu, Nicoleta Nicolescu, Monalisa Ioniță, Vasile Negoescu, Marius Pârvu, Bogdan Bălan, precum și mulți alții.

Pe de altă parte, pentru meritele lor, primarul Dan Stroe a premiat cu ocazia Zilei Comunei micuțele gimnastele din comună, muliple campioane, dar și cuplurile care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie. Nu au fost uitați cei mai importanți agenți economici din localitate, contributori importanți la bugetul local.

Prezență onorantă, artiști de marcă, petrecere frumoasă!

Dacă prezența a fost una cu totul onorantă, nici prezența artiștilor nu s-a lăsat mai prejos. Au venit, la Bradu, soliști precum Antonia, Mario Fresh, Lora, Andrei Bănuță. De asemenea, a fost organizat și un spectacol folcloric cu nume cunoscute ale muzicii populare românești: Olguța Berbec, Constantin Lătărețu, Steliana Sima, Claudia Șerbănescu și Diana Călinescu. Evenimentul a fost prezentat de Daniel Buzdugan și s-a încheiat cu un frumos foc de artificii.

Primarul Dan Stroe a mai spus că manifestările pe care administrația locală le-a organizat de Ziua Comunei Bradu reprezintă un mod prin care mulțumește fiecărui membru al comunității pentru colaborarea cu primăria și sprijinul acordat dezvoltării comunei Același inimos primar a primit din partea lui Ion Mînzînă - președinte Consiliul Județean și al PSD Argeș - o plachetă de excelență pentru întreaga activitate desfășurată în slujba comunității din Bradu.

Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș: ”După cum vedeți, am ținut să ne arătăm respectul pentru o localitate care se dezvoltă frumos. Aici, pe scenă, este aproape întreg Consiliul Județean. Pentru dumneavoastră, pentru primarul și viceprimarul care sunt gospodari adevărați, oameni atașați valorilor și aspirațiilor de a face, din Bradu, o comună europeană! La mulți ani!”

Cristian Gentea, primarul Piteștiului: ”Vă felicit, de ziua dumneavoastră! Se vede că lucrați ca o adevărată echipă! Sunt foarte muțumit de colaborarea dintre orașul Pitești și localitatea Bradu, așa îmi doresc să rămână. Este important să ai astfel de parteneri, pașii făcuți împreună se văd. La mulți ani!”


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea