Fost subprefect de Argeş: „Văd politicieni care și-ar vinde și pe mă-sa și pe ta-su ca să le fie bine!”

 

Fostul subprefect liberal de Argeş, Lucian Ionescu, s-a retras din politică la scurt timp după ce a pierdut funcţia din administraţie. Echipa construită de Alina Gorghiu nu i-a picat bine aşa că a ieşit din scenă şi şi-a văzut de viaţă. Zilele trecute a postat un mesaj pe social-media în care a vorbit despre politica şi politicienii din ziua de azi. Iar ceea ce vede Lucian Ionescu e ceea ce vedem şi noi, din păcate atât de adevărat.

„În ziua de azi oare mai există libertate în politică? Mai există vreun polician în partidele mari care să ia vreo poziție contra curentului fără să-i fie teamă că i se arată vreo "pisica"? Că va fi linșat mediatic, politic sau va suferi repercusiuni din punct de vedere juridic? Sau poziția de bătut din călcâie este cea dominantă? Cea de a nu deranja că să le fie bine, dacă e ordin... cu plăcere!

Se pare că viață politică nu va mai fi niciodată ce a fost și asta nu o spun într-un sens bun, pentru că idealiștii sunt mult mai puțini decât executanții, sunt o specie pe cale de dispariție. Acum sunt la putere executanții!

Mă uit în presă, mă uit în jur, văd politicieni de carton care iau poziții la care nu mă gândeam vreodată. Care și-ar vinde și pe mă-sa și pe ta-su ca să le fie bine! Văd atâta supunere! Văd atâta teamă! Nu știu încotro ne îndreptăm dar cred că ne îndepărtăm din ce în ce mai mult de idealul celor din 89.”, a scris fostul subprefect pe Facebook.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea