Domnule primar... iată care sunt ultimele nemulțumiri ale piteștenilor legate de administrația publică locală

Internetul a ajuns, cu chiu cu vai, în majoritatea locuințelor românilor, mai ales atunci când vorbim despre o zonă urbană. Așa se face că mulțumirile și nemulțumirile sunt exprimate (în special cele din urmă) și pe această cale de comunicare. Site-ul www.domnuleprimar.ro este unul din suporții electronici unde sesizările, mulțumirile și nemulțumirile pot fi postate într-o formă organizată, cărora li se poate răspunde și, mai ales, unde pot fi citite de toată lumea. Iată câteva din ultimele sesizări la adresa administrației publice locale Pitești.

Postata de: PRICOAPSĂ CORNEL, Președinte As. Proprietari
La data: 18 Aprilie 2012
Tip:    Reclamație

Bună seara.
Ați promis că, începând cu 01.04.2012 se va aproba închirierea locurilor de parcare. Ați spus că ,, nu este o păcăleală', deci este...? Vă mulțumesc și aștept răspuns.

Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!
***
Postata de: Popescu
La data: 03 Aprilie 2012
Tip:    Reclamație

Stimate domnule primar,
S-a mai dus un an de minciuni din cei 8 de când tot facem sesizări cu privire la ghetoul din Tancodrom. Ați trimis angajații primăriei acum în prag de campanie electorală să ne arunce în curte niște biletele frumos colorate cu ce aveți de gând să faceți în zona respectivă. Mai nou a mai apărut și un panou gen "aici sunt banii dumneavoastră" în care ați desenat frumos niște trasee de conducte imaginare pe unde va curge apa, de la ploaie probabil. Chiar nu înțelegeți că mai rău iritați locuitorii cu asemenea practici? Până acum nu ați făcut nici o investiție în zonă și acum veniți să aruncați niște bilețele să ne aduceți aminte ce bine trăim fără apă, canalizare, gaze, drumuri și cu cea mai mare haită de câini din oraș. Cetățenii care vin la vot pe strada din imaginea alăturată cam pe cine credeți dumneavoastră că ar mai vota?

Raspunsul primarului
11 Aprilie 2012

Investițiile privind introducerea rețelelor tehnico-edilitare  și asfaltarea străzilor din aceasta zonă, se pot efectua numai pe terenuri aparținând domeniului public.  Această zonă este prioritară pentru municipalitate, dar întâmpinăm unele dificultăți în legătură cu preluarea terenurilor de la proprietari pentru constituirea  domeniul public, element indispensabil pentru realizarea rețelelor edilitare și a drumurilor de acces. Pentru rezolvarea acestor probleme este nevoie de colaborarea  și înțelegerea tuturor proprietarilor din zonă, deoarece depindem de aceștia la perfectarea documentației aferente demersurilor noastre.
***
Postata de: Soare Cornel
La data: 01 Aprilie 2012
Tip:    Reclamatie

N-am bucurat d-le primar că la sfârșitul anului v-ați gândit și la noi si ne-ați amenajat parcarea din fața blocurilor j8 j9 urmând ca anul acesta să o asfaltați. Acum vreo 3 săptămâni la 8 dimineața angajații dvs. au venit cu surle și trâmbițe să mutăm mașinile ca să poată asfalta dânșii, au râmat cu un tractoraș mic cu o cupă, au mai luat din pietrișul care se tasase uniform peste iarnă și, de la 10 până la 16, au stat sprijiniți în lopeți în așteptarea asfaltului care n-a mai venit nici în ziua de azi. De atunci tot pietrișul răscolit de ei s-a facut valuri valuri și am ajuns să ne distrugem mașinile într-o lucrare rămasă nefinalizată și care nici nu se va mai face după spusele celor 2 administratori pentru că nu va mai lăsa UE zic ei. Măcar veniți și nivelați-o la loc cum a fost. Vă mulțumesc

Raspunsul primarului
03 Aprilie 2012

Într-adevăr, în Mun. Pitești se va derula "Proiectul de dezvoltare urbană", proiect cu finanțare europeană care presupune reabilitarea spațiilor dintre blocurile de  locuințe, alei, mobilier urban etc. Acest proiect are în vedere zona Războieni-Exercițiu-Mărășești-Calea București-Ștrand și conform acestuia, până la demararea lucrărilor nu se mai poate face nicio interventie la zonele stabilite, existând riscul ca proiectul să fie respins de la finanțare .
Referitor la problema semnalată de dumneavoastră, vă asigurăm că lucrătorii Administrației Domeniului Public vor lua măsurile de nivelare a terenului respectiv.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea