A fost sărbătoare mare la Budeasa!

 

# Ion Mînzînă: „Mihail Rachieru este unul dintre primarii cu cele mai multe proiecte pe fonduri guvernamentale și europene”

În Duminica Rusaliilor, s-a organizat cea de-a IV-a ediție a Zilei Comunei Budeasa. Primarul Nicolae Mihail Rachieru a pregătit, împreună cu echipa sa, un spectacol pe cinste, pe scenă urcând artiști precum Sandra N., Lora împreună cu band-ul, Raluka împreuna cu band-ul și taraful Doina Argeșului.

Echipa PSD Argeș condusă de Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost prezentă în număr mare la eveniment.

În zona Plaja Veche, atmosfera a fost una de-a dreptul specială. Primarul Nicolae Rachieru și președintele Ion Mînzînă au premiat cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Am trecut prin momente dificile în ultimii ani. Și acum avem un război la graniță, ne confruntăm și noi, la fel ca întreaga omenire, cu o inflație crescută, dar argeșenii sunt oameni gospodari și optimiști. Nu am lăsat aceste piedici să ne doboare. Din contră, am muncit și mai mult și am reușit mereu să depășim greutățile. Am făcut echipă, noi, Consiliul Județean Argeș, cu primarii și cu parlamentarii. Mihail Rachieru este unul dintre primarii cu cele mai multe proiecte pe fonduri guvernamentale și europene aflate în derulare. Am înțeles că trebuie să facem echipă, să sprijinim eforturile administrației locale, pentru că numai împreună putem dezvolta infrastructura și putem oferi o viață la condiții europene locuitorilor din județul nostru”, a precizat Ion Mînzînă.

 


 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea