Sute de voluntari au participat la acțiunea de ecologizare „Argeșul curat”

Campania de ecologizare “Argeșul curat” organizată cu prilejul Zilei Mondiale a Mediului a avut loc, săptămâna trecută, la Mioveni. La acțiune s-au alăturat câteva sute de voluntari. Acțiunea de ecologizare a vizat zonele cu deșeuri abandonate, cu accent pe malul râului Argeșel și zonele împădurite din cartierul Făget.

Peste 200 de angajați ai Primăriei Mioveni și ai societăților din subordinea Consiliului Local au luat parte la această acțiune de ecologizare, la finalul căreia au fost adunați din natură zeci de saci cu deșeuri.La această campanie s-a alăturat și Penitenciarul Mioveni cu un grup de persoane private de libertate, care au cosit şi ecologizat zona verde din jurul complexului penitenciar. Participanții au avut la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea ADI Servsal Argeș, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL a asigurat suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.

„Ca de fiecare dată, colegii noștri s-au alăturat campaniei, sub coordonarea echipelor din cadrul Primăriei Mioveni. Voluntarii au avut la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea ADI Servsal Argeș, la finalul acțiunii adunându-se zeci de saci cu gunoaie. Peste 40 dintre colegii noștri au participat activ la ecologizarea mai multor zone din cartierul Făget, societatea noastră asigurând și suportul logistic și transportul deșeurilor colectate”, a transmis SEdC Mioveni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea