Începe Budeasa Festival! Peste 2.000 de persoane sunt așteptate

 

Cei mai tari artiști vor fi prezenți pe plaja din Budeasa, în perioada 16-17 iunie 2023! Anul acesta o sa ne bucurăm pe lângă muzica folk și de acordurile chitarelor rock.  Pe toate le găsiți la Budeasa Festival, timp de două zile. Haideți și voi!

Vor încinge atmosfera următorii artiști:

- în data de 16 iunie - Claudia Serdan&Marius Keseri, Ducu Bertzi, Antract, Mircea Vintilă și Vama;

-  în data de 17 iunie - Cristi Dumitrașcu&Planul B, Dinu Olărașu, Mircea Baniciu&Band, Dan Helciug, Lupii lui Calancea și Cargo.

Dacă nu v-ați luat încă bilet, vă reamintim că acestea se găsesc pe AmBilet.ro: https://www.ambilet.ro/tc-events/budeasa-festival-2023/.

Prezentatorul evenimentului este Cristi Dumitrașcu.

„Abia așteptăm să ne revedem, să simțim împreună vibrația din fața scenei, să cântam, să dansăm si să petrecem până la răsărit, într-un loc de vis, Plaja Veche a lacului Budeasa - Argeș! Pentru că mai este foarte puțin, vă spunem că noi suntem în toi cu pregătirile și ne dorim să iasă totul perfect!”, au transmis organizatorii.

Copiii cu vârsta până în 12 ani, inclusiv, au acces gratuit – cu însoțitor posesor de abonament valabil. De asemenea, copiii cu vârsta de peste 13 ani, inclusiv, și până în 16 ani au nevoie de abonament la preț întreg și de însoțitor. Persoanele cu dizabilități au acces gratuit!

„Am rebrănduit festivalul. Din „Folk in!” l-am transformat în „Budeasa Festival” pentru că acum va fi folk și rock. Evenimentul are loc pe plaja veche. Vor fi organizate mai multe concursuri, activități pentru copii și alte surprize. Ne așteptăm la peste 2.000 de oameni. Ne bucurăm că și Consiliul Județean este partener în acest an!”, a precizat primarul Nicolae Mihail Rachieru.

Evenimentul este organizat de Primăria Budeasa și de Consiliul Județean Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea