Băbana, câmpul de luptă pentru cei doi Bebe

La Băbana nu s-a semnat protocolul USL. Bebe Toma, preşedintele PSD Băbana nu a vrut să renunţe la candidatură. Deşi preşedinţii de la centru au insistat ca protocolul să se semneze, Bebe Toma nu a renunţat la orgolii şi bani, şi va candida independent, fiind exclus din PSD.

Bebe Toma i-a cerut lui Bebe Ivan 500 milioane pentru a renunţa la candidatură

Bebe Ivan l-a acuzat pe Constantin Toma, zis şi Bebe, că i-a cerut bani pentru a nu mai candida. Cinci sute de milioane este suma care l–ar fi făcut pe Bebe Toma să renunţe la candidatură. Acest lucru s-a discutat şi de faţă cu Constantin Nicolescu şi Iani Popa. Deşi Bebe Toma a primit de la preşedintele CJ Argeş nişte contracte pentru deszăpezire, acesta nu s-a mulţumit şi a cerut de la contracandidatul său suma de 500 milioane, bani care i-ar fi investit în partidul al cărui preşedinte a fost. „Prost şi eu. Am fost la el la cârciumă, la o acţiune la Băbana, şi am mâncat o ciorbă şi o friptură rece. L-am ascultat şi nu am plătit. Cred că şi asta este în suma asta de 500 milioane”, spune  Ducele de Albota, sărind în ajutorul prietenului Ivan.

Demiterea consilierei Oţelescu a fost calculată la 50 milioane de Bebe Toma

Steliana Oţelescu, consilier PSD, i-a făcut zile fripte primarului Ivan. Acesta avea o opozantă pe măsură în Consiliul Local în persoana doamnei doctor. De nenumărate ori aceasta s-a opus proiectelor propuse de primar. La ceva timp după ce s-a semnat protocolul USL la nivel naţional, Bebe Toma a găsit de cuviinţă că ar putea face o mică afacere cu primarul Ivan. A demis-o din funcţia de consilier pe Steliana Oţelescu şi a mers cu jalba în proţap la primar. I-a spus acestuia că ar trebui să se simtă şi el şi să-i dea 50 milioane că l-a scăpat de cel mai incomod consilier local. Bebe Ivan a râs şi l-a trimis la plimbare. Acesta s-a plimbat ce s-a plimbat, dar gândul de la bani nu şi-a luat. Aşa că pune mâna pe telefon, la vreo lună de la această discuţie, şi îl sună pe primar să-i ceară datoria. Primarul, care ştia că nu are datorie la Bebe Toma, l-a trimis iarăşi la plimbare. Acesta a fost momentul în care Bebe Toma a decis să îl şicaneze pe Bebe Ivan şi s-a hotărât să candideze.

Bebe contra Bebe în biroul lui Constantin Nicolescu

Constantin Nicolescu i-a chemat pe cei doi Bebe la împăciuială. A încercat cu binişorul, a încercat cu pumnul în masă, dar Bebe Toma nu a vrut să renunţe la candidatură decât dacă îşi ia cei 500 de milioane. Nicolescu i-a amintit de contractele pentru deszpezire, dar acesta nu a fost înduplecat. El ştia una şi bună: vrea 500 milioane şi renunţă. Cum nu s-a aruncat nici Bebe Ivan să plătească această sumă, Nicolescu a decis să renunţe la Toma, iar candidatul USL a rămas definitiv Bebe Ivan. Nicolescu a renunţat definitiv la Toma, iar la despărţire i-a strâns mâna şi i-a urat succes, dar ca independent. Acesta nu numai că l-a demis din funcţia de preşedinte PSD Băbana, dar l-a şi exclus din partid.
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea