Stolnici. Contract pentru asfaltări de drumuri pe Anghel Saligny

 

Primarul localității Stolnici, Sevastian Pupăză Roșu (foto) a semnat, recent, la Ministerul Dezvoltării, un nou contract pentru comuna pe care o administrează.

Obiectul contractului îl constituie alocarea unei finanțări din bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în sumă totală de 13.913.912,17 lei pentru realizarea obiectivului de investiții ,,Modernizare drumuri în comuna Stolnici, județul Argeș" în baza Ordinului ministrului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației nr. 137012022 privind aprobarea listei obiectivelor de investiții și sumele alocate acestora pentru finanțarea Programului Național de Investiții ,,Anghel Saligny".

Valoarea totală a investiției este de 14.201.059,17 lei, mica diferență trebuind acoperită din bugetul local. Se vor moderniza: D.C. 142 pe 1,6 km, D.C. 149 pe 1,5 km, Strada Meteorului, Strada Stadionului, Strada Bisericii Stolnici, Strada Târgului și Strada Bisericii Vlășcuța.

Sevastian Pupăză Roșu, primar: ”Într-adevăr, am semnat, recent, acest contract care ne va permite să refacem covorul asfaltic pe unele străzi, iar pe altele să turnăm acest asfalt pentru prima oară. Este un motiv de bucurie, bugetul propriu nu ne-ar fi permis prea curând o asemenea investiție. Sperăm ca, până la sfârșitul acestei veri, să putem lansa licitația pentru obiectivele menționate.”


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea