Folk și rock pe malul lacului Budeasa, în acest weekend

În acest week-end începe Budeasa Festival! Trupe folk și rock vor concerta, între 16-17 iunie, pe plaja veche din Budeasa. Porțile festivalului se deschid vineri, de la ora 15:00.

Primarul Nicolae Mihail Rachieru, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu și Mihai Capet, organizatorul Budeasa Festival și Stonebird Festival, au susținut miercuri, 14 iunie, o conferință de presă despre festivalul care va avea loc în perioada următoare. Organizatorii au pus la dispoziție pentru participanți o zonă pentru camping și parcare. Zona de parcare este pe partea dreaptă spre Pitești, în zona școlii și a sălii de sport sau în curtea Complexului Național Sportiv de la Baza Nautică. Participanții care stau în apropiere, în Pitești, sunt rugați să vină fără mașină, pentru a fi evitată aglomerația.

Vineri, 16 iunie, vor urca pe scenă: Claudia Șerdan Marius & Keseri, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Vama și Antract.

Sâmbătă, 17 iunie, vor cânta Mircea Baniciu & Band, Dinu Olărașu, Cristi Dumitrașcu & Planul B, My Queen by Dan Helciug, Lupii lui Calancea și Cargo.

„Scopul meu este ca Budeasa să fie pe harta țării, ci nu doar pe cea a județului. Sper să devină un festival de tradiție! Ne dorim să vedem pe plajă un număr de 2.000-2.500 de persoane”, a precizat primarul Nicolae Mihail Rachieru.

Consiliul Județean Argeș a finanțat festivalul cu 45.000 lei. „Nu pot decât să mă bucur că Argeșul mai are un eveniment de tradiție, prin Budeasa Festival. Consiliul Județean Argeș face eforturi pentru a susține cât mai multe evenimente de acest gen, iar anul acesta am reușit să sprijinim și financiar evenimentul de aici, în cadrul concursului de proiecte cu finanțare nerambursabilă pentru zona de tineret, cultură, mediu și sport”, a precizat Adrian Bughiu.

Evenimentul este organizat de Primăria Budeasa și de Consiliul Județean Argeș. Încă mai sunt bilete: https://www.ambilet.ro/tc-events/budeasa-festival-2023/

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea