Lucrările de realizare a terenului de sport al Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” au fost finalizate!

 

Primăria Municipiului Pitești anunță finalizarea cu succes a unui nou proiect important pentru comunitatea locală. În urma identificării terenului potrivit pentru construirea unei creșe suplimentare, administrația locală s-a angajat ferm să realizeze un teren modern de sport, în locul celui pe care se va construi o creșă medie cu o capacitate de 70 de locuri

Pe 20 iunie a avut loc recepția obiectivului de investiții Teren de sport Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”, executat de către SC TOP LINE CONSTRUCT SRL, contractul de execuție a lucrărilor având valoarea de 787.967,46 lei fără TVA.

În cadrul contractului, a fost realizat un teren de sport cu o suprafață construită de 987 mp, din strat geotextil, balast compactat, folie PVC, beton armat C20/25 în grosime de 15 cm, peste care a fost așternut un covor din tartan de 16 mm grosime, trotuar de gardă din pavele împrejmuit cu borduri și cu plasă plastifiată în grosime de 2,5 mm, gri antracit, iluminat nocturn asigurat prin 14 corpuri de iluminat LED.

Au fost, de asemenea, realizate marcajele suprafeței de joc, suprafață destinată, în principal, handbalului.

Proiectul finalizat contribuie, astfel, la dezvoltarea comunității și a infrastructurii sportive și educaționale a municipiului Pitești.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea